Jongs van (16) zijn gevaarlijker dan mens van 30 of 18

  • Hee iedereen '


    Ik had is op de radio gehoort dat jongs van 16 veel gevaarlijker zijn dan mens van 30 jaar en 18 jaar


    Waarom is dit denk je


    Gr snoopdogje

    Eigenaar van Rpgkeuring.nl
    Met Rpgkeuring loopt het super goed

  • Waarschijnlijk over de criminele kant van jongeren?
    Maar er een leeftijd op plakken is overdreven, iedereen leeft met een andere gedachte en heeft zijn eigen leven, een jongere moet zichzelf nog ontdekken in de 'grote mensen wereld' terwijl een persoon van 30 jaar al genoeg ervaring heeft in de grote mensen wereld.


    Het is wel waar dat jongeren sneller hun frustratie op straat uiten(schelden, slaan, ..) , jongeren staan ook minder vaak stil bij enige gevolgen van hun gedrag, daarom zijn ze in principe gevaarlijker, maar niet iedereen is gevaarlijk.


    Mensen met drugsverslaving kunnen even gevaarlijk zijn dan een moordenaar, denk aan paranoïde e.d.

  • Persoonlijk, 10 -> 1 = laf, ik heb geen schrik voor kerels met een mes in hun handen, 9 op de 10 durft het niet eens te gebruiken, dus bij die 10 zal er 1 zijn die zijn mes zal trekken met kans dat zijn 'vrienden' hem nog tegenhouden en mij alleen maar slagen, nu ja, ik kom er liever levend uit dan dood,..

  • Ervaring leert me dat jongeren tot 16 zo iets hebben van whatever, eigen schuld als ze gehackt worden - mij kunnen ze niets maken...
    Jongeren voelen zich onkwetsbaar en denken dat ze alles mogen.


    Elke keer wij een aangetekend schrijven sturen naar de ouders, leren ze echter dat dit niet zo is.


    Zo hebben wij het internet al doen afsluiten van een 14 jarige jongeman die ons maar bleef aanvallen met een ddos.
    Dom, want zijn ip was al lang geblockt, maar zelfs nadat ik hem verzocht had via email er mee te stoppen, bleef hij CP aanvallen.
    Ondanks het feit dat hij niets schade meer deed, buiten ons traffiek kosten.


    Resultaat is klacht bij zijn ouders en zijn provider. Zijn internet werd hierdoor afgesloten.


    Ik denk niet dat hij dit snel nog eens zal proberen...


  • En daar heb jij zelf natuurlijk niks mee te maken he ?

    Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

  • Citaat van De1v3c1o

    En daarom ben ik voor om de dienstplicht weer in te voeren, een beetje discipline krijgen, bij mij heeft het ook een stuk geholpen.


    Precies dan heb je wel de komende jaren minder tuig op straat lopen. Al zullen sommige mafkezen wel een of andere reden hebben om niet daarna toe te gaan al is het verplicht.


    Zelf heb ik ook erover nagedacht, misschien als me volgende opleiding niet genoeg boeiende dingen met zich meebrengt.

  • Ik ben 16 en doe soms wat criminele dingetjes maar dan is dat over de poort van het zwembad springen ofzo maar dat doet volgens mij iedereen. Stelen van een groter bedrijf is namelijk niet zo erg vind ikzelf.


    Wel ben ik tegen mensen die het opnemen tegen andere mensen en die bestelen of afranselen. Zoals op bv. fuiven (voornamelijk van die hardstylefuiven, sorry dat ik het zeg jongens :)) dan heb je zo van die kerels die heel de tijd liggen uitpakken en willen vechten. Dit heeft allemaal te maken met drugs en opvoeding geloof ik. Van al die XTC en vloeibare (tegewoordig kan je zelf GAB maken) word je agressief en dan krijg je zo'n mentaliteit.. (Voor alle duidelijkheid, ik ben zo niet..)

  • Citaat van Pim

    Dit heeft allemaal te maken met drugs en opvoeding geloof ik. Van al die XTC en vloeibare (tegewoordig kan je zelf GAB maken) word je agressief en dan krijg je zo'n mentaliteit.. (Voor alle duidelijkheid, ik ben zo niet..)


    Inderdaad, maar meestal is de grote oorzaak de liefde (L), en dit gecombineerd met alcohol natuurlijk ;)
    [offtopic]Heb namelijk zelf veel ervaring met uitgaan, en ik heb daar al veel gevechten e.d. gezien :p[/offtopic]

  • Ja wij gaan soms voor eens goed te lachen naar zo'n hardstylefuif, kome er altijd van die kerels uitpakketege ons zonder reden, gelukkig zijn we met een grote hoop met 6 judokids (onderandere ik) dus we kunne ze wel af moest het ooit zo ver kome :D

  • Citaat van Pim

    Ja wij gaan soms voor eens goed te lachen naar zo'n hardstylefuif, kome er altijd van die kerels uitpakketege ons zonder reden, gelukkig zijn we met een grote hoop met 6 judokids (onderandere ik) dus we kunne ze wel af moest het ooit zo ver kome :D


    Overlaatst ook nog voor gehad, ik was nog alleen rond 4:30 's nachts (de rest was al naar huis, softies). Komen er zo'n paar stoere kerels irritant doen en ik ging gewoon bij een ander groepje stoere kerels staan die ik niet eens kende en ze waren weg :p


    [offtopic]Judo kan ik niet tegenop :p[/offtopic]

  • Jullie zijn een Crime Forum, en jullie weten het verschil geen eens tussen Ddossen en dos? Nou, die jongen die jullie ddoste gebruikte geen Syn ddoss of http ddoss uit een botnet anders konden jullie hem niet traceren, hij gebruikte een progamma zonder ip changer, dus konden jullie zijn ip zien. Met een botnet (Http bot, irc bot) kunnen jullie hem nooit traceren, omdat hij ddosst via een virus op iemand's ip, dus via iemand anders zijn ip.

  • Iedereen doet wel eens wat raars, maar we veranderen eigenlijk wel veel van onderwerp het gaat er om

    Citaat

    Ik had is op de radio gehoort dat jongs van 16 veel gevaarlijker zijn dan mens van 30 jaar en 18 jaar


    Waarom is dit denk je


    Ik denk het omdat die oudere mensen veel meer hebben mee gemaakt, en die dit allang gedaan hebben en die zijn deze tijd zat

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!