Posts by Niels

  Citaat van r-mulder

  nja.. dan hebben jullie een andere versie ? die van mij laat NIKS door!


  Dat je niks ziet betekent niet dat er niets is!


  Citaat van Dj-Marlon

  r mulder ik werk in een computer winkel en heb 3 klanten gehad met virussen en die gebruiken ook avast


  Dus omdat klanten het hebben is het goed zeg je? Misschien opgevallen dat klanten het meest belachelijke diersoort hierop aarde zijn en dat ze zo makkelijk hun mening laten bepalen door een ander.


  Eset heeft gewoon updates maarja moet je het natuurlijk legaal gebruiken.  Onkundige wannabe IT'ers hier ook :/

  - Wat vinden jullie hiervan ?
  Mooi
  - Wie denken jullie dat hier achter zit?
  Mensen
  - Heeft wikileaks iets te maken met wikipedia?
  Devided by 0.. Nee natuurlijk niet
  - Zou dit moeten kunnen?
  Openheid is wel beter in sommige gevallen

  Citaat van katil

  Het gaat mij niet om een ban bij een website. Ik heb meer ervaring dan je denkt, ik vraag niet om hoe ik om een ban heen kan komen. Ik had alleen een vraag over providers en niet over websites. Als je niet ontopic blijft, zet je reactie ergens in de lounge ofzo maar niet hier;)


  Wouw een "skills he haz them" reactie.


  Ziggo heeft dit bijvoorbeeld.. Als je toch zoveel ervaring had kon je de kracht van Google ook gebruiken.

  Dat ligt puur aan het programmeerwerk dat het zo is zoals het is. Je hebt waarschijnlijk 3 queries maximaal nodig om het menu een beetje aan te sturen.


  Beetje merkwaardig dat jij het woord "pokke" gebruikt, zijn je dure woorden opeens op?

  OMG zoiets heet ten eerste OCR en nee dat gaat niemand aan je geven, er is maar 1 iemand die er één heeft en die deelt hem sowieso niet met jou..

  Citaat van nielsgo

  Niet op die manier , maar alleszinds doe jullie zin maar


  Anders ga je even Nederlands leren. Het lijkt me niet dat een of ander tienertje (aan je gedrag te zien) aan zoveel legale e-mail adressen kan komen.

  Misschien moet je naar een autohandelaar informatie vergaren ofzo. Volgens mij heeft deze hele community geen bal te maken met auto's noch radio's

  Niet om lullig te doen maar bijvoorbeeld de parameters die je hier gebruikt:


  PHP
  if($ivrMethod->checkPayment($ivrMethod->paycode, $ivrMethod->payline))


  Je stelt ze van te voren al in en dan ga je interne variabelen gebruiken i.c.m. een methode.


  Dat is een beetje hetzelfde dat ik bij een open deur ga aanbellen en wachten tot er iemand open doet.


  Daarnaast bouw je een klasse inplaats van een API, toch heel wat anders.

  Citaat van Oceans

  Vind UseNext zo'n butt programma, de helft van de films die ik ophaalde deden het niet, omdat er part bestanden miste...


  En daar betaalde je dan voor :S

  Moet je ze repairen, best simpel


  Limewire, Bearshare zitten allemaal vol met virussen dus waarom zou je het gebruiken?

  External Content www.youtube.com
  Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
  Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  Deze is ook nog wel de moeite waard. Een tiener met een grote mond dat de FBI iedereen oppakt die Justine haat en enzo.. Duidelijk een ANTI Troll als je het mij vraagt.

  Lars ik zeg het je nog één keer, ik vind dat ze het geld maar ergens anders vandaan moeten halen.. Ik weet niet of je het weet maar volgens mij heb ik naast langer wiskunde ook langer economie gehad, Jij zit nu in het 3e jaar. Daarnaast ben ik op economisch gebied ook zelf nog bezig zoals bijvoorbeeld aandelen.


  Je vergeet trouwens musea te noemen. Volgens mij is dat voor vooral oudere mensen ook interessant om de petitie te tekenen.  Je kunt je wel groot houden over dat ik een laag IQ heb maar jij bent diegene die niet weet waar de topic om draait en die zich dan ook nog groot probeert te houden.. Het zal wel met je achternaam te maken hebben dat je het maar probeert vol te houden.

  Citaat van larsisgoed9

  Niels,
  Dus jij wil dan maar geen BTW?
  En maar een communistisch land?
  Is je opleiding nu laag of ligt het aan je IQ?


  Lars


  Of je zit te trollen of je hebt zelf een niet te hoog IQ maar dat beslis je zelf maar, anders wil ik nog wel terugkomen op de zielige vragen die jij hier had gesteld die voor mij binnen een paar minuten opgelost konden worden zoals het uitrekenen van een hoek?


  Daarop kon je zo mooi reageren met:

  Citaat

  1) Ik had geen zin/tijd
  2) Jij bent een aantal jaar ouder, en hebt dus veel meer uur wiskunde achter de rug.
  Ik ga een groep 8 leerling toch ook niet om de stelling van Pythagoras vragen?


  Lars


  Zo nu ziet iedereen ook dat jij geen zin hebt om je eigen problemen op te lossen, vaarwel e-fame.  Om nog even terug te komen op het BTW gebeuren? Waar lees jij in mijn tekst dat BTW afgeschaft moet worden aangezien ik het niet kan vinden. Waarschijnlijk heeft de jeugd van tegenwoordig een ander soort Nederlands gehad op school, of het ligt aan mij dat ik toch een subtiele hint heb gegeven maarja. Ik heb elke keer nog gezegd dat ik vind dat de BTW GELIJK moet blijven vandaar dat ik hier in de eerste plaats over begonnen ben. Terwijl ik dit typ realiseer ik me wel dat jij niet leest (/kan lezen) waardoor je me verkeerd begrijpt.

  @larsisgoed9
  Jammer genoeg ken je mij niet anders kende je mijn achtergrond ook wel :)


  Elk land heeft sowieso schulden dat begrijp ik en het wordt er volgens mij alleen maar erger op mede dankzij de krediet crisis die is geweest en waar we langzaam uit kruipen. Een goed voorbeeld is misschien wel een gezin wat haar geld aan verkeerde dingen uitgeeft zoals elektronica waardoor er geen geld over is voor de basis behoeften zoals bijvoorbeeld brood op de plank. Zo zie ik Nederland ook en met de houding die ons koude kikkerland nu heeft denk ik niet dat als je er veel geld in pompt dat ze er voor in de toekomst wat van leren.

  @larsisgoed9
  Hoezo moeten wij er voor opdraaien als de overheid voor zoveelste keer faalt. Kijk naar hoeveel wij in de EU steken wat wij ook nooit allemaal terugzien.


  Als ik die mening van jou zo lees dan heb ik een vermoeden dat je geen vrienden hebt of niet graag op stap gaat. Misschien toch maar een keer het studenten leven in?


  En ja sommige bedrijven zijn inderdaad afhankelijk van zulk soort acties om de kosten op 1 lijn te kunnen houden.


  Tevens denk ik dat als ze de BTW nu verhoogd krijgen dat het in de toekomst alleen nog maar erger gaat worden.