Posts by Pim

  Zover is hier kan zien in de code is het altijd 30 minuten geweest, enkel de vermelding van "15 minuten" is veranderd.


  Ook is het aantal gasten niet juist want hierin zitten ook de leden. Waardoor elk lid dubbel wordt geteld.


  Dan heb je nog dit: het script neemt alle gasten en leden die het laatste half uur actief zijn geweest. Hierbij dus ook alle robots die effe komen kijken zijn. Ook alle leden die het voorbije half uur effe komen kijken zijn (en niet juist stipt op een bepaald tijdstip).


  Om dus goede stats hebben en bandwith te besparen moet er dus op 1 bepaald tijdstip worden gemeten en niet over een hele periode

  Mooi hoe het er nu uitziet! Leuk om hier wat vooruitgang te zien.


  Waarom heb je niet die prachtige layout van Lodewijk genomen?

  Bestaat al te veel.. Het grootste voorbeeld hiervan is twitter.


  Misschien een ideetje met SMS? Iets dat data via SMS communiceerd met de gebruiker en de website?

  Iets zoals photoshop is gewoon te zwaar voor internet en niet geschikt voor PHP ook niet, meer wat voor java. Maviose je hebt PB.


  Verder heb ik nog gedacht aan een webshop als facebookapp. Wat denken jullie daarvan?

  Goedendag allemaal,


  Ik ben op zoek naar een leuk onderwerp voor mijn eindwerk. Dan bedoel ik meer specifiek want ik ben van plan een webapplicatie (facebookapplicatie?) te maken.


  Ik ben op zoek naar echt iets waar ik een mooi eindwerk rond kan schrijven en maken. Iets dat data inleest en daarmee dingen doet. Of het nu nieuw is of niet maakt niet uit, als het maar knap uit te voeren valt en het niet op een paar uur klaar is.


  Ook hoeft het niet persé een toepassing te hebben wanneer het klaar is maar is natuurlijk altijd mooi moest ik het kunnen gebruiken.


  Jullie ideeën?


  Groeten,
  Pim

  Damn zit ik hier voor niets op m'n 800 PC's te rammen?


  Grappig trouwens dat iemand een boete riskeert voor even een website down te krijgen, hehe :)

  Waar staat je mapje js en css?


  Probeer zo eens bij beide locaties:


  Oftewel enkel bij de niet-contactmap zo:

  Hartstikke bedankt allemaal! Ik vind het geweldig te zien hoe 'n gemeenschapssfeer hier hangt. Zoals ik altijd al heb gezegt; CriminalsPoint is een gezellig dorpje ergens op het wereldwijde internet.


  [offtopic] jgdonleach ik zie nog steeds geen report hoor? :) Dingen zoals dit zijn niet de moeite om een discussie te starten met iemand die 1 Engels zinnetje gebruikt. Van die breezertalk en MSN-taal is wat anders ;)[/offtopic]

  Goedenavond allemaal!


  Na lange tijd inactief te zijn lijkt het me beter afscheid te nemen. Ik heb de voorbije maanden heel wat aan m'n hoofd gehad waardoor CriminalsPoint en zelfs m'n laptop wat verder weg zinken..


  Na meer dan 5 jaar, waarvan bijna de helft als crewlid, aanwezig te zijn op CriminalsPoint en vele mensen te zien komen en gaan is het mijn beurt.


  M'n hele programmeertalent heb ik te danken aan CriminalsPoint en ik heb dit ook zoveel mogelijk geprobeerd aan anderen door te geven. Ik hoop dat in de toekomst nog veel meer jongeren hier leren wat programmeren is en zelf hun eigen website kunnen oprichten.


  Het gaat jullie goed! Jullie zijn in zeer goede handen van de huidige crew. Ik zal af en toe nog wel eens binnenspringen.


  Love you all,
  Pim

  Buy-now staat op 75 euro. Leer eerlijk handelen! Als iemand 75 geeft is het gedaan en verkoop je, ook al is er een hoger bod.


  Je kiest op voorhand met welk bedrag je zeker blij bent (in dit geval 75 euro) en als je dat krijgt heb je zeker genoeg.


  :slotje: + waarschuwing

  Er zijn mensen genoeg doe zo'n licentie voor niets weg doen. De waarde is enorm afgenomen.


  Daarbij is meneer Valentijn niet bereikbaar voor het moment..

  Nogmaals. Ik bied het systeem aan waarmee dit kan. Of mensen die mailer nu gebruiken of niet is hun verantwoordelijkheid. Je kan ook gewoon nooit mails sturen dan is het gewoon legaal.


  Dat mailding is maar een extra.


  Ik denk dat ik volgende keer niet veel extra's ga maken maar gewoon iets simpel want extra's worden niet geaccepteerd.