CP en de algemene internet regels

  • Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

  • Van de eerste blog:


    "Hier zijn ben ik bang geen duidelijke regels voor."
    en
    "Hoofdregel is dat een site-eigenaar zelf mag bepalen wat hij doet met zijn site (of blog of forum of wat dan ook)."


    Van de tweede blog:
    "Helaas zeggen die niet veel meer dan ?je moet redelijk en billijk tegen elkaar doen? (art. 6:2 en 6:248 BW), wat ongeveer net zo praktisch bruikbaar is als ?gedraag je? vroeger op de basisschool."
    en
    "Om veel problemen te vermijden, of in ieder geval te reguleren, is een goed reglement erg belangrijk."
    Ons reglement is hier te lezen;)


    Wat is nu het probleem? Dat wij ons hier niet aan houden?
    Ik lees wat anders namelijk.

  • Ten eerste: Ik zie ook geen probleem.


    Ten tweede: Waar gaat het nu eigenlijk over? Wat wil je hier mee bereiken, komt overigens een beetje neer op Punt 1.


    En dan als laatste nog, wat een onzin! Waarom zou je overal regels voor willen en moeten hebben op een forum? Een forum is er om leuk/gezellig/leerzaam te zijn, en mensen die dat niet respecteren moet je weren. Overal een regeltje voor opstellen schiet niet op, want dan heeft CP binnen de kortste keren een eigen wetboek.

  • Waarom verschuil je je echte naam?


    En volgens de regels moet iedereen hier zich ook aan de regels houden en dat gebeurt hier ook niet hoor.


    Ik vind het dus grote onzin.

  • Regels zijn niet overal hetzelfde..


    En je wordt van criminalspoint echt niet zonder reden verbannen.
    Je zal er dus wel om gevraagd hebben, nutteloos topic sorry.

    PostCounter: 0 - 100 - 200 - 300 - 400 - 500 - 600 - 700 - 800 - 900 - 1000


    Project vendettagame.com:
    10% klaar

  • Het typische Criminalspoint gedrag wat het algemene niveau hier weer eens kenmerkt.
    Niemand van jullie heeft het uberhaupt nog gelezen, laat staan dat jullie weten waarover het gaat.
    Omdat 1 hier van toepassing is hoeft dat nog niet tot bijna glorieuze proporties vereerd te worden als HET antwoord op dit topic.


    Lees het gewoon eens goed door, dan moeten zelfs jullie het snappen.

    Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

  • Citaat

    Als er een geldige reden is, dan mag je natuurlijk mensen blokkeren of verwijderen. Maar als er geen reden is, zou ik zeggen dat je zeer terughoudend moet zijn voordat je een IP-ban uitdeelt. En nee, ?ik had hoofdpijn dus vette pech voor deze meneer? is geen geldige reden. Vind je iemands gedrag irritant, deel dan altijd eerst een waarschuwing uit. Je hebt daarna dan immers de reden ?luistert niet naar waarschuwingen? en die lijkt me in principe geldig.


    Lijkt me dat het ook niet zonder reden gebeurd is dus abaddon wat is je punt?

  • Dan nog iedereen mag ze eigen regels bepalen en jouw gedrag past hier duidelijk niet bij. het is het zelfde als de leraar zegt zet BV je beeldscherm uit als ik tegen praat is geen algemeene regel is nergens vast gelegd maar je luisterd wel anders krijg je als nog straf

  • Dan nog hoef ik het niet te lezen..


    Internet heeft geen regels. De regels worden opgemaakt door het land. Staan de regels je niet aan neem je gewoon een hosting in een ander land, klaar als een klontje.

  • Abaddon is tegen de regels in bezig, dubbelaccount met Iyanna waarvan de account dan nog een is verbannen.


    Ook heb ik het vermoeden dat het hier om Laeresh gaat, ook verbannen. En nog sterker: dit lijkt ook de spammer te zijn van de afgelopen dagen. Laatste 2 zijn enkel sterke vermoedens op basis van wat gegevens.

  • Citaat van Pim

    Dan nog hoef ik het niet te lezen..


    Internet heeft geen regels. De regels worden opgemaakt door het land. Staan de regels je niet aan neem je gewoon een hosting in een ander land, klaar als een klontje.


    Als het Internet geen regels heeft waarom zou ik dan geen handleiding mogen publiceren hoe je een bom maakt ? Misschien heb je een steekje los momenteel maar er zijn echt wel regels. Dat jij niet eens de tijd er in steekt om dat artikel leest laat ook wel zien hoe veel moeite er gedaan wordt om het hier beter te maken want JA het is nog steeds een dieptrieste bende en daar maak jij deel van uit. Ik weet niet of je dat wil ?

  • Citaat


    De regels worden opgemaakt door het land.


    Zegt hij toch ook, in nederland mag je idd niks over bommen plaatsen maar als je het in een ander land de server hebt is er geen probleem (mits het daar wel is toegestaan)

  • Internet bevat wel degelijk regels, alleen geen grote en/of duidelijke.
    Het valt dus voornamelijk terug op de algemene wet, of regels die een website zelf heeft gepubliceerd.
    De gebruiker heeft bij registratie dus toegezegd deze te volgen, en kunnen wij deze regels ook daadwerkelijk handhaven.


    Mocht er dus echt "geen" regels zijn voor internetgebruik, heeft de website altijd nog zelf het touwtje in handen. Door eigen regels op te stellen;)


    Het mag alleen niet, de regels wijzigen zonder dat we de gebruikers hiervan tijdig op de hoogte te brengen, zo kunnen ze zich namelijk niet aanpassen op de regelwijziging.. (spreekt voor zich eigenlijk.)


    Ik heb de blogs trouwens wel gelezen, zie mijn citaten dan ook uit mijn eerste post! Zo blijkt dus ook wel, dat ik het dus onzin vind waarom Abaddon hier een topic over open? Als wij gewoon, als crew zijnde, gewoon de regels handhaven;)

  • Zegt veel over jouw inzet tot lezen Niels ;)


    Citaat van Robin


    Zegt hij toch ook, in nederland mag je idd niks over bommen plaatsen maar als je het in een ander land de server hebt is er geen probleem (mits het daar wel is toegestaan)


  • Eigenlijk kun je je website zien tot je "eigen" land waar je alle regels mag bepalen (xD) best leuk eigenlijk

  • Citaat

    Als het Internet geen regels heeft waarom zou ik dan geen handleiding mogen publiceren hoe je een bom maakt ? Misschien heb je een steekje los momenteel maar er zijn echt wel regels.


    De enigste regels die het Internet kent, zijn technische regels. Een request via het HTTP protocol moet voldoen aan eisen, en het antwoord ook. Sociale regels bestaan niet op 'het Internet', het gaat hier namelijk om regels van overheden.


    En die regel van die bom, dat is ook een regel van de overheid. Als jij je server in Oezbekistan neer zet, en je bent een Oezbekistaanse staats inwoner, en geen Nederlander, dan kun jij waarschijnlijk gewoon beschrijven in het Nederlands hoe je een bom maakt en dat op Internet zetten.


    En ik heb overigens wel alle drie de artikelen gelezen, en beoordeeld wat ik er van vind. En mijn conclusie is: Wat een onzin, als je het over Internet & regels gaat hebben, ga het dan alsjeblieft over auteursrechten en verkopen hebben, en niet over forums.


    Dus wat voor punt wil TS nu maken?

  • Pim, wat een lef heb je.
    Mij iets verwijten wat ik niet ben, maar als iemand anders het gedaan had zou hij zijn verwijderd alsof hij nooit op deze site gezeten had.


    Citaat

    Het "zwart maken" van mensen (laster en eerroof) wordt niet toegestaan op dit gehele forum zonder duidelijke motivatie.


    Verder gaan jullie in tegen je eigen regels en hebben jullie nog steeds niet "het moraal van het verhaal" begrepen.


    Deze site werkt op dezelfde principes als een heilstaat, daar heb ik net m'n pws van gemaakt en de kenmerken aspecten zijn hier gewoon lukraak terug te vinden.


    Verder snap ik niet waarom jullie letterlijk te asociaal zijn om ook maar een greintje fatsoen te tonen en ook eens een verhaal van 2 kanten zien.


    Link1: ene dag kan je erop, andere dag ben je ineens verwijderd zonder vooraf een waarschuwing terwijl geen enkele van de regels die hier staan " http://www.criminalspoint.com/regels.html " overtreden zijn.


    Link2&3: berichten worden verwijderd en zonder reden bestraft dat ten gunste komt van jullie zelf, elk tegen argument word lineadirect verwijderd en bestraft met banpunten.
    Verder verstoord dit een discussie aanzienlijk aangezien deze hierdoor incompleet word.


    Het eerst volgende bericht wat hier geplaatst word is dat er weer iets niet klopt aan wat er gezegd is of er weer een tegenargument komt.


    Maar kunnen jullie niet eens een keer iets toegeven.
    De crew is zelf niets meer of minder dan de leden en dit hebben zij bewezen door meerdere malen de regels aan hun laars te lappen die hier gesteld zijn.


    Waarom altijd dat zwartmakerij ?
    Omdat het waar is, de enige die hier zwartmaken zijn jullie in principe zelf, door elke vorm van tegen reacties de das om te draaien.


    Dus voordat jullie verder gaan met je onwaarheden en "flamen".
    Denk maar eens na, want mijn berichten kloppen, dat hebben ze altijd gedaan.
    Ik heb nooit iemand zwartgemaakt "zonder motivatie" ik zette altijd een dikke punt van meningen en feiten achter me argumentatie.


    Dus denk nog maar eens goed na over het hele "moraal van het verhaal".

    Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

  • Citaat van Pim

    Zegt veel over jouw inzet tot lezen Niels ;)


    Wedden dat je wel problemen krijgt met een Amerikaanse instantie. Denk je ook dat een site voor het rekruten van zelfmoord mongolen lang mag bestaan zonder dat er iemand ingrijpt ?


    Tevens heeft Robin de spam aanval laatst niet uitgevoerd dat weet ik zeker. Hoe durf je als 'leider' zonder echte feiten te zeggen dat je een sterk vermoeden hebt.

  • Citaat van Niels


    Wedden dat je wel problemen krijgt met een Amerikaanse instantie. Denk je ook dat een site voor het rekruten van zelfmoord mongolen lang mag bestaan zonder dat er iemand ingrijpt ?


    Tevens heeft Robin de spam aanval laatst niet uitgevoerd dat weet ik zeker. Hoe durf je als 'leider' zonder echte feiten te zeggen dat je een sterk vermoeden hebt.


    Word op deze "Site" direct verduisterd door alles van me te verwijderen, me account te verbannen en verwijderen en het daarna mij in mijn schoenene te schuiven zonder zoals bovenstaand gezegd enig bewijs EN DAARBIJ MIJ LETTERLIJK DE KANS ONTNEMEN MIJN EIGEN RECHT TE VERDEDIGEN TEGEN JOUW ONZINNIGE NUTTELOZE REACTIES ZONDER INHOUD.


    Je hebt dus in feite de regel van zwartmakerij net overtreden, maar waar zijn JOUW banpunten dan.

    Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!