Meisjes laten zich gewillig aftuigen!

  • [offtopic]Duk-tape over de mond, handen in de klem aan vast maken aan de boom. het feest kan beginnen![/offtopic]


    Ik loop nu wel te geinen, maar zo hoort het natuurlijk absoluut niet!
    Ik zelf heb ook VMBO Gedaan, Theoretisch.
    Heel veel ervan lopen erbij, omdat ze nog geen 18zijn maar beetje rond op school. EN daarna begint het leven voor hun. (leuk!:S)
    Ik heb TL gedaan, en ben geslaagd met allemaal 6 en 7'es.
    Ruim gehaald dus.
    Ik heb het veel beter kunnen doen, en halen maar doordat je omgeving op school zo is. Roken/Drinken/Blowen etc. Is je motivatie weg om het te halen, niemand leert. Waarom jij wel?


    Ik zit nu op het MBO, en ben een ander mens. Ik leer harder, en ga er helemaal voor. Met resultaat: Me laagste cijfer is een 9.


    Ik ga deze opleiding versneld doen, (eerst 3, ik doe 2jaar)
    Daarna ga ik naar het HBO.


    Het VMBO is groot speeltuin, leraren mag je schelden en voor de gek houden. Zo is er wel eens een leraar ge** door een kameraad van me. Normaalste zaak, denk ik?
    Heel veel die daar lopen zijn echt gek, en verspillen hun toekomst helaas.


    Mijn (lange onzin) verhaal, was alleen om aan te geven dat VMBO-Leerlingen ook serieus kunnen zijn. En er helemaal voor gaan voor de toekomst! Ok?, ik ben dan een uitzondering, maar zeker de helft van mijn klas zit nu op het MBO Met super cijfers, en goede toekomst. Dus de associatie dat VMBO leerlingen dit doen, is naar mijn weten onbegrijpbaar.


    Ik hoop dus ook, dat ik dit niet vaak meer lees;)
    (VMBO is wel slecht, maar meerendeel niet!!)


    R-Mijnten

  • Citaat van baldex

    hmm egt ik schaam me egt voor mijn land genoten de (Antiliaanen)^o)


    Hoeft niet, antilianen zijn niet zo.
    Altans, voor zover mijn weten strijkt, heb je van anti's geen last.
    Het zijn meerendeel turken en marrokanen, vooral tussen de 14 en 21 jaar oud. Daarna worden ze wat volwassenner en maken niet die fouten. Ik heb 14turken in me klas, 2 anti's en 1 molukker.
    De turken zijn exact hetzelfde, kijken hele dag naar kontjes en tietjes. En werken niet. Anti's werken hard, en zijn erg aardig!
    Molukkers zijn ook wel zo, maar komen minder vaak in aanraking met politie zover ik weet tenminste!


    Het is en blijft, een schande! Dat mensen dit toelaten, en weigeren er iets aan te doen!+o(

  • ik vind het een beetje onzin wat iedereen zegt dat VMBO leerlingen zich niet goed gedragen en dat de meiden zoals het hier word genoemd 'sletjes' zijn, ikzelf zit in 4 Mavo (Vmbo T) ik vind persoonlijk de hele 4Mavo op mijn school volwassene, niks stoer doenerij ofzo iets maar gewoon doen wat je hoort te doen en dat is bij de les blijven etc. en over die 'sletjes' merk ik niks van in de klas bij mij. iedereen heeft respect voor elkaar en de leraren...

  • @puddinghoofd. Het is natuurlijk in elke stad, elke school en elke klas anders. En er zijn ook zeker veel vmbo'ers die gewoon goed werken. En je hebt die mensen ook wel op havo en vwo maar toch minder. En dat is niet racistisch of discriminerend ofzo!

  • ff over het vmbo gebeuren ik moet zeggen dat het hier in de regio volgens mij totaal andersom is dat op de havo meer van die apparte figuren rondlopen dan op vmbo. ja op vmbo word veel gerookt, maar als je dat vergelijkt met de havo valt het nog wel weer mee. en het drinken valt wel mee kom uit Overijssel word overal even hard gedronken hoor:p


    maar nu weer ontopic.


    vind het wel slecht dat je dit toestaat? dan moet er ergens ook iets niet goed zijn in de bovenkamer volgens mij.

  • waarom vmbo? waarom f*cking vmbo, ik zit zelf op t vmbo en heb toffe klasgenoten. tuurlijk zitten r jongentjes bij die het totaal vernaggelen voor de andere, maar niet steeds vmboers

  • [offtopic]waarom vmbo? waarom f*cking vmbo, ik zit zelf op t vmbo en heb toffe klasgenoten. tuurlijk zitten r jongentjes bij die het totaal vernaggelen voor de andere, maar niet steeds vmboers[/offtopic]


    ik vertaal het even naar het ABN:


    Geachte CP-ers,


    Waarom VMBO? Ik zit zelf op VMBO en ik heb aardige en leuke klasgenoten. Natuurlijk zitten er ook jongens bij die het voor andere mensen vernaggelen. Maar dat zijn niet alle VMBO-ers.


    Met vriendelijke groet,
    Deathkill


    Let volgende keer op je taalgebruik want dit was echt veel te erg.

  • Waarom moet overal echt per se een slotje op? Laat mensen toch reageren als ze er zin in hebben. Net als bij dat De vraag boven je, niks word gedwongen, maar als er een paar mensen niet mee eens zijn, word het gesloten. In zulk soort topic waar het nergens over gaat kan je je frustratie kwijt, wat anders terecht komt in de topics waarvoor het niet bedoeld is (checks, TK, REQ, etc.). Ik zou het gewoon open laten.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!