Posts by lhmedia

    Hallo,


    Verkoop je enkel games of ook de consoles? Ik heb namelijk nog een psp liggen die aan het stof happen is. Ik heb daar uiteraard ook een paar games bij. Stuur maar een pm als je interesse hebt.

    Hallo,


    bedankt voor je reactie en de feedback. Ik zit te denken aan een ssd van Samsung. Redelijk betaalbaar en daarbij schaf ik een nieuwe Windows 7 installatie cd + license key aan omdat ik geen 64bit versie heb. Ik heb ook de site gevonden waar je Windows legaal kan downloaden enkel zit ik met hetzelfde probleem mijn activatie code word niet geaccepteerd vandaar dat ik een nieuwe koop.


    2 linkerhanden heb ik geen last van ;). Ik heb ook al gezocht naar verschillende programma's om mijn oude HDD te clonen. Maar hier schiet ik nog niet veel mee op omdat ik momenteel 32 bit draai. Dan is het een beetje half half. Kan ik net zo goed iets meer geld uitgeven en heb ik het ook direct goed. Zonder de hoge kosten van een nieuwe laptop.


    mvg,


    Lars

    Hallo,


    Bedankt voor je reactie. Het uitblazen heb ik op alle mogelijke manieren gedaan. Mij lijkt dus dat alle stof er in principe uit moet zijn. De laptop staat altijd op een tafel of bureau dus dat zou goed moeten zijn. Ik ga op zoek naar een goeie SSD schijf en windows 7 64bit. Voor dat geld kan ik ook geen laptop weer kopen. Voor de zwaardere programma's heb ik een vaste pc dus de laptop is enkel voor tekstverwerking enz.


    mvg,


    Lars

    Hallo,


    Bedankt voor je reactie. de bus met perslucht heb ik een tijd geleden al geprobeerd hielp niet echt veel en er kwam ook weinig tot geen stof uit. Vervolgens de aan de onderzijde de deksels eraf gehaald en nogmaals goed doorgeblazen heeft niet echt geholpen. Er staat niks meer op wat ik niet nodig ben. Enkel wat bestanden van school en het windows office 365 pakket verkregen via school.


    mvg,


    Lars

    hallo,


    bedankt voor je reactie.


    om het meeste uit mijn laptop te halen zal ik dus een ssd kaart en windows 7 64bit aan moeten schaffen? Mijn huidige licentie sleutel van windows kan ik waarschijnlijk niet gebruiken om een 64bit te activeren?


    zou deze ssd passen in mijn laptop?
    klik


    mvg,


    Lars

    Hallo allemaal,


    ik heb momenteel een Asus x61s notebook. Nu is mijn vraag is het rendabel om deze te upgraden? Wat er momenteel in zit.


    Intel core 2 Duo p8400 2.27 ghz
    4gb ram geheugen
    300gb hdd
    Ati radeon hd 4570 graphics 512mb


    Ik ben alleen geen pc specialist dus heb geen idee of het wel rendabel is om de laptop te upgraden met oa ssd schijf en bijv een i3 processor. Of dat ik beter af ben met een nieuwe laptop. Ik gebruik de laptop niet echt extreem enkel voor school. de laptop hoeft dus niet extreem snel te zijn maar zo traag als die nu is is het ook niet leuk meer. Ik heb windows 7 al opnieuw geïnstalleerd maar dit heeft niet echt geholpen qua snelheid.


    Ik hoor graag van iemand. Als er meer gegevens nodig zijn hoor ik het graag.


    mvg,


    Lars

    Luc totaal met je eens enige probleem die ik ben tegen gekomen is dat ik het afsluiten niet kon vinden die hebben ze nogal verstopt maar met een beetje zoeken gewoon gevonden verder geen enkel probleem tot nu toe

    nee dit is niet waar. de douane pikt gewoon willekeurig pakketjes eruit. en de pakketjes die er verdacht uit zien. het kan bijv. 100 keer goed gaan en 1 keer mis maar het kan ook 100 keer mis gaan en 1 keer goed. een beetje geluk moet je er bij hebben.

    Hallo,


    ik ben inmiddels ook trots bezitter van windows 8 pro. ben er erg blij mee moest alleen wel op zoek naar een nieuwe virus scanner omdat deze nog niet goed werkt op windows 8. verder een echte aanrader. al mijn bestanden gelukkig behouden en nu alles nog een beetje uitvogelen.

    ik ben momenteel bezig met de windows 8 update nu vraag ik me alleen af of ik echt al mijn bestanden hou? je kunt op een gegeven moment kiezen wat je wil behouden daar staat tussen persoonlijke bestanden maar ik kan nergens vinden of ik echt al mijn bestanden hou. ik kan wel een backup maken maar de vorige keer duurde dat 6 uur omdat ik vrij veel films heb (0.7TB).

    als je dans films zoekt bedoel je dan hip/hop of steetdance? dan weet ik er nog wel een paar.


    body language
    streetdance 3d
    you got served beat the world
    step up 1 2 3 4
    honey 1 2

    ben het eens met J.rijdes gewoon openhouden zodat iedereen kan posten, en ik zelf ook een handig lijstje achter de hand heb. hier een klein lijstje voor films die ik wel leuk vind hou vooral van comedie in de geest van american pie.


    senior skip day
    road trip beer pong
    friends with benefits
    fired up!
    still waiting
    college road trip
    barely legal
    van wilder freshman year unrated
    cougar hunting
    american high school


    en nu nog een paar in andere genres
    born to race
    haywire
    act of valor
    age of heroes
    tactical force
    i spit on your grave
    superhero movie
    kill switch

    wat iedereen al zegt vooral die spiegels heb mijn rijbewijs nu bijna een half jaar en ze letten echt op de spiegels en of je vlot keuzes maakt bij kruispunten en rotondes.


    wat hierboven gezegd word over het wel meenemen van je instructeur ben ik het niet helemaal eens. tuurlijk hij kan je helpen als je onterecht zakt enz. maar mij is verteld dat je zonder instructeur veel meer zelf vertrouwen hebt en dat je er klaar voor bent om alleen de weg op te mogen.

    elke speaker box enz. gaat kraken als je hem op zijn hardst zet dit is dus vrij normaal en dit ga je ook niet oplossen door een andere kabel

    jullie zouden eventueel ook een mail kunnen sturen naar mobilemoney dot com als je de link in de popup bekijkt zie je dat zijn login naam daar crimiclubcom is

    Citaat

    &refname=crimiclubcom

    misschien dat hun ook stappen kunnen ondernemen

    @hierboven


    dat is niet helemaal waar dat je voor weinig geld geen goeie telefoon hebt. ik heb nu al bijna een jaar de samsung galaxy text b5510, smartphone met touch en qwerty toetsenbord zolang je geen onzin apps download heb je geen enkel probleem en anders kun je je mobiel altijd nog rooten.