Ontslag Joshua

  • Beste leden,


    Vandaag is na een langere tijd soebatten het hoge woord eruit: Joshua is geen lid meer van het team van CriminalsPoint.


    Joshua is de afgelopen tijd vaak onverwachts agressief uit de hoek gekomen als het om CriminalsPoint gaat. De voorvallen zal ik hier niet noemen, maar een optelsom van alles heeft ervoor gezorgd dat de bom op dit moment gebarsten is.


    In een tijd dat het moeilijk gaat is het juist onze taak om als één team te handelen, goed met elkaar om te gaan en het vertrouwen in elkaar te hebben. Onze indruk, na diverse gesprekken (recent en wat langer geleden), is dat Joshua deze taken niet meer op zich kan/wil nemen. Zijn visie en aanpak past niet meer bij de rest van het team.


    We willen Joshua ontzettend bedanken voor zijn inzet in al die jaren dat hij actief was op CriminalsPoint. Jammer dat de dingen zijn gegaan zoals ze zijn gegaan.


    Namens het team,
    Lodewijk

  • Joshua, ondanks alles bedankt voor de tijden op criminalspoint. Het gaat je goed:cheer:

    This is ten percent luck, twenty percent skill
    Fifteen percent concentrated power of will
    Five percent pleasure, fifty percent pain
    And a hundred percent reason to remember the name!

  • Bedankt voor het bedankje, ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad en wil de mensen bedanken die achter mij hebben gestaan. Speciale dank aan Pim, Dos en Stefan die mij zo'n 2 jaar terug het vertrouwen hebben gegeven om een plaats in de crew te bemachtigen. De laatste tijd was ik het alles behalve eens met het beleid hier op CriminalsPoint, er werd naar mijn idee veel voor de leden achter gehouden en het niveau daalde erg hard. Ook werd er naar mijn idee niet echt meer naar mij geluisterd.

  • Dit is ik dus "geheel" niet verwacht na zijn topic van laatst. Ik denk ook dat er meer redenen zijn waarom joshua zo heeft gedaan.


    Wat je nu zegt ben ik ook mee eens, en nog wel veel meer denk ik.

  • Ergens "I told you so" just doesn't do it....


    Toch jammer, maarja zoals al gezegt, zat altijd al een luchtje aan.
    Ga je goed, mischien zie ik je op goeie community nog een keer terug.

  • Guitar,
    Voorlopig nog niet. Ik ga ervan uit dat een moderator als Willem, Jannick of Rick de taak Super-moderator op zich gaat nemen.


    Joshua, het ga je goed en we houden wel contact via MSN ;). Mede dankzij jou ben ik weer terug in de CP crew gekomen, ik ga je dan als team lid ook echt missen.

  • Voor mijn gevoel veranderd CP ook heel erg veel, en niet de goede kant op. Er komen steeds meer prutsers om ze zo maar te noemen die denken alles te weten maar kunnen nog geen enkele regel html. Dit zijn ook de mensen die alles gratis willen hebben. En wat ik heb gehoord van diverse crewleden zou het ook niet zo goed gaan binnen de crew, klopt het verhaal wel wat hierboven is geschreven?

  • Ongeveer de hele crew ziet dat het slecht gaat met CP alleen blijft Koen volhouden dat het de goede kant op gaat (zie zijn eerdere berichten met statistieken). Met verbeterpunten en kritiek van ons word weinig gedaan, en tsja... dat ben ik op een gegeven moment wel een keer zat. Geblokkeerd worden omdat je 'te veel' zeurt vind ik wat te ver gaan, even als ideeën rippen van je concurrent.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!