Posts by Joshua

  Hallo,


  Ik ben op dit moment bezig met een nieuwe versie voor mijn website Scheids.eu. Ik loop echter tegen een probleem aan, de header wil op de desktop versie maar niet op 100% width verschijnen. Op de mobiele versie doet die dit wel perfect. Weet iemand hoe ik het voor elkaar krijg dat mijn header zowel in de mobiele versie als de desktop versie op 100% width krijg?


  Mijn website is: http://v2.scheids.eu


  Alvast hartelijk dan voor het meedenken.


  Groet,
  Joshua

  Ik heb je enquête ingevuld. Wat me wel opviel is dat er alleen open vragen waren, op deze manier haal je natuurlijk wel veel informatie op maar let er wel op dat dit moeilijk is om te verwerken. Ik weet niet hoe je sectorwerkstuk er precies uit moet zien maar misschien is het handig om her en der wat afbakeningen te maken. Ik denk dat je je namelijk te veel werk op de hals haalt.


  De enquête en de vragen die er gesteld worden zien er goed uit, pas alleen op dat je niet verzuipt in het aantal data wat je ophaalt. Je kan beter enkele zaken scherpstellen en afbakenen, zo kom je ook tot de kern i.p.v. dat je om de kern heen blijft draaien. Dan voegt je werkstuk pas écht iets toe.


  Succes!

  Dank allen. Op dit moment volg ik de studie Small Business & Retail Management en zit ik in het derde jaar. Al onze onderzoeken moeten valide zijn, voor dit onderzoek heb ik een goede 300 respondenten nodig.


  Tof dat jullie even 1 á 2 minuten de tijd hebben genomen voor het invullen!

  Hallo allemaal,


  voor mijn studie ben ik op dit moment bezig met een gebruiksvriendelijkheid onderzoek voor een website. De website wordt in dit onderzoek getest op de zelfde punten als bij de 'Wedstrijd van het jaar' verkiezingen. Jullie als experts op dit gebied zouden mij erg helpen om dit korte onderzoek van 1 tot 2 minuten in te vullen. Mochten jullie aanvullende tips hebben dan verneem ik dat graag in het suggestie veld in de enquête maar ook zeker hier in dit topic.


  Het gaat om een website die bezoekers wil inlichten over vliegvelden. Welke vliegvelden kent een stad of land? Hoe kom ik van een vliegveld naar mijn hotel? Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen vanuit Nederland naar Barcelona? Dit zijn allemaal vragen die de website voor de bezoeker zal beantwoorden. De website kent meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar.


  De link van de website wat beoordeeld mag worden: http://bit.ly/1TnnKbG
  De link van de enquête: https://www.survio.com/survey/d/U3H7Z4T7Y6B3M8O5C


  Jullie zouden mij erg helpen om dit onderzoek in te vullen.


  Groet,
  Joshua

  Van harte gefeliciteerd met het 10-jarige bestaan Koen. Kan me nog goed heugen dat deze website ooit is ontstaan door een verder uitgebreide Webtiger source en dat websites als Criminals Fanaat, Webscripters en Crimefreakz de concurrenten waren.


  Wmcity wilde zich geen concurrent noemen, die vond dat ze qua niveau en kennis boven de rest stonden. En dat was terecht, voor je ingewikkelde vragen ging je naar Wmcity, voor al je andere vragen kon je op de andere fora terecht. Goede oude tijden en leuk om te zien dat Criminalspoint als basis dient voor dit alles.


  Keep up the good work en ik hoop dat deze community nog jaren intact blijft. Ik zie deze plek nog steeds als een plek waar jong en oud terecht komt om te beginnen met het maken van website's. Leuk om te zien dat veel mensen hier de eerste stappen maken.


  Maar wat is alles met de tijd veranderd zeg. Kon je 10 jaar geleden niet om de criminalgames heen, zijn ze tegenwoordig nog maar op één hand te tellen.


  Ik voel me vereerd dat ik een plaats in de Hall of Fame heb mogen bemachtigen. Had niet gedacht dat er nog aan gedacht zou worden dat ik hier jaren teamlid ben geweest.


  Jongens en meisjes, geniet van deze hobby en voer het uit met plezier. En van je hobby je werk maken is het leukste wat er is, neem kansen dus met twee handen aan en ga er vol voor. :)

  Beste,


  Ik zoek een designer die voor een zacht prijsje mij uit de brand wilt
  helpen. Mijn non-commerciële scheidsrechters website bestaat volgende
  week een jaar. Ik wil voor die tijd graag een Facebook design hebben
  (avatar, header etc.) en ik wil voor mijn website een nieuwe
  professionele header (website en FB header graag het zelfde). Ook wil ik
  graag nieuwe 'aanstellingen' buttons, deze buttons staan onder de like
  box op http://*sch*eids.eu (zonder *).


  Ik heb een budget van €35. Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur me
  dan een privé bericht met daarin een link naar je portfolio. Enkele
  voorbeelden van je werk is ook genoeg.


  Ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen. De website begint steeds
  beter te lopen en bovenstaande werkzaamheden zijn voor mij echt de
  werkzaamheden waar ik van vind dat die nog verricht moeten worden.


  Groetjes,


  Joshua

  Ik snap jullie manier van denken maar feitelijk gezien is deze website de nieuwe Criminalspoint. (CP) CP is later ontstaan en dus is deze website feitelijk gezien nog geen 9 jaar oud.


  Ik snap echter wel dat Koen eerder met Webscripters is begonnen maar voor mij voelt deze website nog als voortzetting van Criminalspoint. Begrijp me trouwens niet verkeerd Koen, op het moment dat ik lid werd bij Criminalspoint heeft CP in de maanden daarna beter gedraaid dan Webscripters.be.


  Ik snap nu dat jij de eigenaar bent en dus eigenlijk het 9-jarige bestaan viert van Webscripters en Criminalspoint wat nu dus ICTscripters is geworden.


  Desondanks het mening verschilletje, proficiat aan jou Koen. Top dat je de boel draaiende hebt weten te houden en nog veel mensen weet te motiveren websites te bouwen. Ik denk toch wel dat veel mensen wat hebben gehad aan CP, CF of Webscripters. Op dit moment studeer ik SBRM en heb ik een hele andere visie gekregen op het internet dan anderen. Ik heb er altijd nog veel aan ondanks dat ik me niet meer zo bezig hou met coding & designing.


  Proost, op nog een lange voortzetting van deze website.

  Goed om te horen dat je op de hoogte bent. Helaas voor jou ben ik echt in de eerste maand na het ontstaan al lid geworden en ben ik in totaal ongeveer 4 jaar crewlid geweest, vooral in de begin periode. In mei 2006 ben ik lid geworden, op dat moment bestond deze website pas 1 maand. Ergens eind maart waren ze toen live gegaan. Eind maart 2015 mag dit bericht dus herplaatst worden, dan is Criminalspoint alias Ictscripters namelijk 9 jaar oud. 9 jaar terug bestond deze website nog niet.

  Beetje naïef bericht dit. Criminalspoint is helemaal nog geen 9 jaar oud. Criminalspoint stampt af uit 2006 en is opgericht door ene Anton en Mitch. Ook begint het niet bij de start van Webscripters.be, al zou je dat misschien wel willen gezien dat nooit zo'n succes is geweest als deze website.


  Je kent duidelijk de geschiedenis van deze website niet, of misschien nog beter gezegd, die wil je niet kennen. Met een klein beetje research Koen, had je deze geschiedenis zo achterhaald.


  Niet zo netjes om met alle eer er van door te gaan terwijl andere mensen dan jij deze website hebben opgericht en het veel beter deden dan jou Webscripters op dat moment.


  Niet dat je deze toko op dit moment niet goed runt hoor, maar ken de oorsprong. Het is namelijk niet tof om het verhaal anders te maken dan het werkelijk is.


  Edit K.Rens:
  De verdediging op dit bericht is te vinden in:
  9 Jaar oud

  Misschien helpt een stukje projectmanagement. Stel vooraf even af d.m.v. een plan van aanpak wat je precies gaat doen, een stappenplan of planning, je doel, je deadline etc. Zet alles helder op papier. Vaak is een project op hobby basis impulsief gestart, met andere woorden, gedoemd om te mislukken.


  Bedenk alles goed van te voren en start dan pas met een project. Begin dus niet met een project als je vooraf eigenlijk al weet dat het niet haalbaar is, er geen geld voor is, het te veel tijd kost etc. Mocht je nog vragen hebben omtrent project management dan kan je altijd een pb sturen.

  Beste,


  Ik ben op dit moment bezig mijn website sch*eids.eu (zonder *) weer actief te maken. Ik heb een premium theme gekocht en deze wat aangepast. Op dit moment is er tevens een logo in ontwikkeling en word er nog gewerkt aan het rechter zijmenu. (aanstelling knoppen). Voor verdere invulling van dit zijmenu heb ik op dit moment geen inspiratie. Heeft iemand hier nog ideeën voor?


  Ik wil jullie vragen tips en verbeterpunten voor mijn website www.schei*ds.eu (zonder *) te geven. Welke features moeten er absoluut nog in en wat moet ik nu al aanpassen?


  Tevens wil ik jullie vragen om met mij mee te brainstormen om de website wat commerciëler te maken. Een webshop erbij lijkt haast onmogelijk, merken als Adidas en Nike leveren namelijk niet aan webshops. Heeft iemand nog ideeën op dit gebied?


  Alvast bedankt,
  Joshua

  Beste,


  Ik ben bezig om mijn website www.sch*eids.eu (zonder *) een nieuw leven in te blazen. Op dit moment heb ik een nieuw theme gekocht en ben ik deze volledig aan het customizen. Op dit moment zijn de footer, header, en menu balk allemaal 100% width. Ik wil deze tot de zelfde width laten krijgen als de content. Het lijkt een simpele klus, maar ik kom er maar niet uit. Is er iemand die mij hier zou mee kunnen helpen?


  Groet,
  Joshua

  Beste,


  Ik ben al een tijdje bezig mijn website www.sch*eids.eu (zonder *) in een nieuw jasje te steken. Het bloggen zelf ligt al een poosje stil maar toch bezoeken er in deze stille periode nog 1500 mensen mijn website. (per maand). Leuk om te zien is dat er ook steeds meer mensen via Google komen, ik ga de goede kant dus op.


  Nu loop ik echter tegen twee problemen aan, ik wil op de homepage boven mijn blog berichten nog een widget kunnen plaatsen. Ik heb enkel geen idee hoe en ik krijg het maar niet voor elkaar. Het is namelijk niet mogelijk (naar mijn inzien) om een widget te plaatsen op de blog pagina.


  Mijn tweede probleem is dat mijn website bij de nieuwsberichten geen 'lees verder' button vertoond. In het orginele thema wat het ooit was (sight) was dit niet inbegrepen, na vele tutorials gevolgd te hebben die heel simpel aantonen hoe het zal moeten werken lukt het mij nog steeds niet.


  Ik hoop dat iemand mij kan helpen!


  Groet,
  Joshua

  Het is inderdaad opgelost, ik had de footer div niet in de wrapper staan waardoor die zich buiten het geheel ging plaatsen, ook had ik zelf door deze fout stukjes code toegevoegd die onnodig waren, dit zorgde er ook weer voor dat toen ik hem wel in de wrapper had staan hij nog steeds niet 100% goed stond. Fouten kwamen een beetje door Wordpress, men roept namelijk van alle templates op waardoor je geen goed overzicht hebt over hoe nu alles precies in elkaar steekt, de broncode heeft mij hier dan ook goed in geholpen door het te verklappen waar het mis zat.


  De oorzaak was dus simpel, het gevolg was groots..

  Ik wil dat de footer, de dus de onderste zwarte balk in de breedte bij de content aansluit en dus niet 100% width is.


  Ik heb het met margins op de plek gekregen, enkel als ik de website nu
  bezoek op de website staat de footer verder naar rechts geschoven dan op
  de computer. Ook de border helemaal bovenaan de pagina is groter dan de
  breedte van mijn tablet scherm, hoe kan dit?!

  Hallo,


  Voor school ben ik bezig met een persoonlijke website voor mijn vriendin, ik ben redelijk op weg maar het wilt even niet meer lukken.


  De link: (zonder *): shar*ijali*msing.com


  Zoals je ziet heeft de footer een width van 100%. Ik wil hem precies onder de content krijgen, dus dat die daar op aan sluit. Ik krijg het enkel op geen enkele mogelijke manier voor elkaar, ik ben er al twee uur mee bezig maar het wilt maar niet lukken. Ook wil ik de height van de footer beperken tot boven het 1px streepje. Het onderste deel kan dus in principe weg, ook dit lukt mij niet.


  Zou iemand mij kunnen helpen? Geloof ik kijk ik ergens helemaal overheen!


  Danku!