Posts by Lodewijk

    Beste bezoekers van CP,


    Na een periode van onduidelijkheid is het hoge woord eruit: ik ben afgelopen vrijdag ontslagen door Koen, en daardoor ben ik niet langer projectleider van CriminalsPoint.


    De manier waarop mijn ontslag is bevochten door een select groepje binnen het team van CriminalsPoint was op z'n zachtst gezegd onbehoorlijk, maar daar laat ik het bij.


    Toen ik ruim een jaar geleden solliciteerde naar de functie van Projectleider had ik duidelijke doelen voor ogen. Ik wilde dat het team meer een deel werd van de community, en er niet als elitair groepje boven stond. Ik zette in op gelijke en eerlijke behandeling van alle leden. Ik streefde naar een mildere en vriendelijkere manier van controle en strafmaatregelen. Tijdens mijn periode als projectleider heb ik die doelen aangestipt zien worden, maar aan de eindstreep moet ik concluderen dat de doelen helaas niet behaald zijn.


    Daar baal ik van. Ik heb echter mijn best gedaan door zoveel mogelijk bij te sturen door waar nodig feedback te geven en ontwikkelpunten te overleggen. Het enige resultaat hiervan: nogmaals blijkt dat feedback in ontvangst nemen en (eventueel) verwerken een kunst op zich is, een kunst die veel mensen nog niet onder de knie hebben.
    Ik zeg hiermee niet dat ik perfect ben. Ook ik heb steken laten vallen, elk zo met zijn redenen. Ik heb er geregeld voor gekozen om zaken op zijn beloop te laten, om zaken zichzelf te laten oplossen. Soms lukte dit wel, soms ook niet. Dat wijt ik dan ook aan mijzelf, dat is iets wat ik beter had moeten doen.


    Ik lever mijn functie met dubbele gevoelens in. Ik ben ontevreden over de doelen die helaas niet bereikt zijn.
    Ik ben echter ook blij dat ik mijn steen heb kunnen bijdragen aan de website en aan jullie, de bezoekers. Vaak kreeg ik van jullie positieve reacties op acties en reacties van mijn kant. Een blijk van waardering die mijn werkwijze kracht bij heeft gezet. Dank daarvoor!


    Ik wens het team van CriminalsPoint succes, en bovenal Koen, die in de komende tijd succes nodig heeft bij belangrijke beslissingen die hij moet gaan nemen in het belang van CriminalsPoint.


    Maar het belangrijkst: ik wens jullie heel veel succes. Maak mooie, goede websites en applicaties, en blijf werken aan je eigen ontwikkeling. Dat gun ik jullie allemaal.


    HG,
    - Lodewijk

    Rick is inderdaad een van velen die nu sneuvelt, en daarin zal hij niet de laatste zijn.


    Zo zie je onder andere dat mijn 'kleurtje' ook weg is. Hierover volgt nog een officiële verklaring van mij binnenkort. (De grote vraag hierin is natuurlijk of Koen dit toestaat, omdat het geen leuk verhaal zal zijn.)


    Rick: ook ik wil je bedanken voor je inzet, want die was namelijk goed. Het einde was niet naar onze wens, dat besef ik mij maar al te goed. Echter, gedane zaken nemen geen keer, dus moeten wij ons hierbij neerleggen. Dank en succes, voor nu en voor later.

    Is het de bedoeling als oefening?


    Je zou bijvoorbeeld een fictief bedrijf kunnen bedenken, en daar allerlei materiaal voor maken. Een nieuwsbrief, een catalogus, maar ook briefpapier en visitekaartjes. En dan je best doen om in alle materialen dezelfde stijl te gebruiken.

    L.Groot heeft BrokenTrack op eigen inzicht verbannen, vervolgens ben ik na een klacht van BrokenTrack's verhaal gaan halen bij L.Groot, en zo kwamen wij samen tot een oplossing.

    Klopt. Zolang hij het goed onderbouwd en op de juiste manier brengt, is er niets mis. Maar zodra hij tegen een besluit van een teamlid ingaat, zoals in het geval van L.Groot, dan gaat hij wat mij betreft te ver. Maar dat moet L.Groot zelf ook nog maar even toelichten.

    Dat hij een goede programmeur is wil echter niet zeggen dat hij de regels aan zijn laars mag lappen. Ongeacht niveau of inzet verwacht ik dat ieder lid door ons op dezelfde manier wordt behandeld.

    Helemaal met je eens Ruben. Hij is zoals ze dat zeggen een 'pain in the ass', maar heeft vaak ook waardevolle aanvullingen.

    In overleg met L.Groot hebben wij besloten BrokenTrack nog één kans te geven op CP. Hij is gisteren voor 20 uur verbannen, en mag nog terug komen zodra die verlopen zijn (vandaag om 17 uur).


    Bij een volgende misstap krijgt een permanente ban van CP en de DiMoWeb server.


    Die permanente ban graag wel hier bespreken. Ik wil niet dat hij verbannen wordt voor een verkeerde topictitel.. (of misschien juist wel? Haha)

    Klopt, ik ga het even aanpassen.


    Dank voor de tip.

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 05.03.12 21:15:58:
    Openingpost is aangepast naar nieuwe veiling. Ook is het topic verplaatst.

    Dat lijkt mij een grap. Of je moet even goed het topic doorlezen. Het is bieden vanaf 25 euro op enkel de domeinnaam.


    Als je de website erbij wilt kopen zal je toch hoger moeten bieden, zoals al eerder vermeld.


    Veiling geldt nogsteeds.

    Net als de Battle voor een header, sluit ik dit topic. Het heeft op dit moment nog geen toevoeging aan CP. Maar, door deze twee topics hebben we interne discussie wel weer op gang gebracht. Bedankt daarvoor.

    Ik begrijp dat het allemaal heel spannend is dat iemand er openlijk op CP voor uitkomt dat hij 15 jaar is, maar laten we het topic daar niet geheel aan wijden. Vanaf nu graag weer ingaan op de vraag van de TS.

    Het wordpress theme is aangekocht als thema, niet als licentie. De website waarvan ik het thema gekocht heb hanteert nogsteeds dit systeem, dus ik ga er vanuit dat je het thema op meerdere websites mag gebruiken.


    Laat ik wel helder zijn: het is niet mogelijk om het wordpress thema apart te kopen via mij. Deze verkoop gaat om de domeinnaam dpad.nl + eventueel (tegen hogere prijs) de gehele website die erachter zit. Onderdelen zijn niet apart te koop.