Op wie heb jij gestemd?

  • Ik mag wel stemmen bij de schoolverkiezingen.
    Ik heb PVV gestemd omdat ik de andere partijen allemaal niks vond, en ik het wel eens ben met dat er wel heel veel buitenlanders in Nederland wonen. En boerka's vind ik ook niet echt normaal.


    Lars

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • IK heb op de PVV gestemd.
    waarom: omdat balkende heeft laten zien dat de staatskas dus wel leger kon.


    Job cohen:die vent knijp de ogen dicht waneer marokanen een vrouw van 47 jaar anvallen.


    dus ja de rest boeiede me niet dus werd het wilders en zijn team.



    ------------------------------------------------------------------
    Soldaat van het witte rijk:p
    ------------------------------------------------------------------

  • @lars
    zoals stan zei onderbouw je mening met argumenten.
    ik hou ook niet van boerkas OMDAT wij geen capouchon opmogen in de winkel want ze kunnen onze gezichten niet zien en hun hebben de boerka op en zien hun gezichten dus ook niet maar dat vind niemand erg.


    wel geniaal was toen balkenende op tv zei dat hij ging aftreden als hij verloor en dat een paar uur later aftrad omdat hij verloor hij en zijn vrouw moesten bijna janken.(ze zien nu al die bonussen voorbij gaan)

  • Citaat

    wel geniaal was toen balkenende op tv zei dat hij ging aftreden als hij verloor en dat een paar uur later aftrad omdat hij verloor hij en zijn vrouw moesten bijna janken.(ze zien nu al die bonussen voorbij gaan)


    Buiten de politiek om kan hij veel meer gaan verdienen hoor, hij is alleen teleurgesteld.

  • Citaat van stan

    Buiten de politiek om kan hij veel meer gaan verdienen hoor, hij is alleen teleurgesteld.


    nee hoor hij verdiend niet meer zoveel alleen rentenieren is wat hij gaat doen want hij ging er helemaal mee stoppen behalve als de cda echt zijn hulp nodig had kwam hij weer terug.

  • dus.. hieruit maak jij op dat hij vanwege de bonussen bijna moest huilen.


    in het bedrijfsleven zal hij veel meer verdienen maar als hij helemaal ermee stopt kun je concluderen dat hij geld zat heeft. Dus de bonussen niet zal missen.

  • Ik heb op het cda gestemd..


    waarom? Omdat ik tog wel wist dat ze gingen verliezen, maar hun samen met de SP een fatsoenlijke partij zijn, ik studeer ook en als de studie financiering wordt afgeschaft kan ik stoppen met mijn opleiding als applicatieontwikkelaar.


    En @ iedereen die op PVV stemde:


    Ik ben zelf op 23 april in elkaar gemepte door één allochtoon nadat zijn broertje samen met nog één allochtoon een jongen van zijn fiets af trokken en ik er wat van heb gezegd en nadat hun een grote mond tegen mij hadden heb ik gezegd dat ze maar terug naar hun eigen land moesten, en daardoor heeft dat broertje zijn broer gehaald en mij opgezocht en geslagen.. Niet dat ik zo slap ben, maar ik deed niets terug want dan heb je meteen de familie op je dak..


    Misschien voor jullie om op de PVV te stemmen, maar wat wilders kan gaat niet lukken, ook al zou het van mij mogen.

  • Dat zijn dus gewoon hangjongeren en zoals mijn wiskunde leraar en mentor zegt "Randdebielen".


    Ze mogen inderdaad terug naar hun eigen land.
    Zie mijn filmpje:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


    Deze reactie is echt pure pownage:

    Citaat

    Dat liedje op het begin is een goed voorbeeld hoe dom die turke zijn...? Ze noemen ons kanker hollanders terwijl zij naar Holland komen omdat wij het wel goed voor elkaar hebben, zonder ons zouden ze tussen de geiten zitten


    Of:

    Citaat

    als ik zou verhuizen naar een warm land, ga ik daar werken maar neem? ik mijn vrienden niet mee.
    maar wat hun doen ze gaan naar een koud land,werken niet en nemen al hun vrienden mee!!


    En als afsluiter:

    Citaat

    als Wilders wint mag dit? best het volkslied worden =D


    En dit is inderdaad een voorbeeld hoe dom en debielachtig buitenlanders zijn:

    Citaat

    trek nog een keer je mond open a kanker vlikker moet niet over onze god schelden a kanker hoeren kind jouw kanker moeder onder mijn bed die hier een zak is jouw kanker vader a hoeren zoon ik neuk jouw generatie a mongooltje ik haat jouw kanker hans teeuwen trek nog een keer je bek open? en ik maak er een eind van je leven heb je dat begrepen a kanker nederlanders


    Kunnen geen normaal Nederlands praten, zelfs de spelling klopt van geen kant.
    Ze dreigen en zeggen veel, maar of ze Hans Teeuwen ooit zullen zien?


    Oja, wat ook zo flauw is:
    Wij mogen op school geen pet op, maar hun wel een hoofddoek?
    En boerka's zijn gewoon abnormaal omdat je niet eens kleding of een normaal gezicht ziet.
    Alleen maar een vieze oude lap uit 1980...


    Lars

  • Lars jij moet niet te ver gaan vriend. Wat jij nu zegt is dat alle allochtonen hetzelfde zijn, wat dus totaal niet zo is. En over je k*tpetje; een petje draag je omdat je dat stoer vind, een hoofddoek dragen ze voor hun geloof. Wat jij nu dus zegt is echte kk onzin!

  • Vorig jaar nog... Wij waren door het dorp aan het lopen en van die allochtonen die lopen langs ons en mijn neef zegt: Je moeder ja. (Als grapje bedoelt). En meteen volgen hun ons door heel het dorp en de hele tijd: Wat heb jij tegen mijn moeder? Etc... sommige nemen dingen iets te letterlijk op.

  • @Project B
    relax een beetje lars weet niet waar hij over praat.
    maar de hoofddoek is niet alleen het geloof hoor,
    de hoofddoek heeft ook een andere functie,ze wonen in warme landen waardoor de hoofddoek voor de vrouw ook werkt als petje daar dragen de mannen een soort keppeltje alleen ben ik daar de naam van vergeten.,:}

  • @Project B, Volgens mij niet geloof maar iets van de cultuur, het is zodat ze niet aantrekkelijk zijn voor mannen. MAAR... Waarom dan een laag van 10 cm makeup? Wat heeft dat dan voor zin?

  • Jesus Lars jij bent echt een racist en begrijp totaal niet waar Wilders naartoe wil. Wilders heeft dit idee dat jij op tafel legt nooit gecreëerd of willen creëren.


    Jij begrijpt echt totaal niet waar politiek immigratiebeleid etc. over gaat.


    @rest
    Kijk waar ik me nou zorgen om maak is dat er eigenlijk geen een partij zegt: "we moeten een stapje terug" terwijl dit wel zo is. Niet alleen met de economische crisis maar ook met de klimaatscrisis. Veel mensen denken dat een professor alles gaat oplossen. Maar helaas werkt dit niet zo. We zullen de economie niet meer zien groeien maar zien dalen als we de natuur willen redden.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!