• Ter beveiliging wil ik een aanvullende optie in het berichten systeem zetten. Wanneer een speler 3 keer een bericht naar een andere speler stuurt die exact hetzelfde is en binnen een periode van 1 minuut, moet automatisch het berichten systeem worden geblocked (link dus niet meer zichtbaar en script niet meer bereikbaar).


    Tevens moet er een mailtje worden verzonden naar de administrator met een copy van de berichten zodat er kan worden gecontroleerd of er idd sprake is van spam.


    Hoe zou zoiets zijn te maken?

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • Controle erop uitvoeren, als hij meer dan 3 keer per minuut zelfde bericht verstuurd in tabel in de db een waarde van 0 naar 1 zetten dat als de waarde 1 is hij de link niet meer laat zien ( met if en else bijv.. )

    Zoek je iets op CP ? Klik dan hier!
    hello, im a socialist, hate me, i dont care.
    i am the super commie and ,that guy, from your local highschool. this message is brought to you by the communist party of the future

  • Simpel.


    Je kunt, als je de datum van het versturen van het berichtje bijhoudt, meten hoe vaak dat berichtje binnen zoveel tijd verstuurd is, dus bijvoorbeeld een minuut.
    Als er berichtjes van dezelfde persoon zijn die tussen nu en 60 seconden geleden verzonden zijn én ten minste drie daarvan dezelfde inhoud bevatten, zorg jij ervoor dat jouw zogenaamde berichtenban wordt uitgedeeld.

    Totdat Stefan en Koen terug zijn van vakantie ben ik weer actief. Daarna ben ik weer weg ;)

  • Dank jullie wel. Dat was idd een soortgelijk idee wat ik in gedachte had. Probleem is nu, hoe moet ik iets dergelijks maken.


    Zou iemand mij hiermee verder kunnen helpen of wellicht een voorbeeld script posten?

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 23.02.10 16:58:44:
    Om nogmaals hierop terug te komen... zou iemand mij hier verder mee kunnen helpen door wellicht een script voorbeeld te posten.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!