Welk spel speel jij?

  • Niels ik weet niet wat jou probleem is opeens maar ik ga hier niet meer mee verder. Ik kan jou op vele andere en hardere manieren beledigen maar ik stop met dat kinderachtige gedoe. Ik had nooit iets met jou gehad een probleem ofzo maar na als die reacties die jij post sinds jij je status was kwijt geraakt kon ik het niet laten om een keer wat van te zeggen.


    Je kan na deze reactie weer wat terug posten over mijn IQ of mijn opleiding maar ik ga er niet meer op in. In plaats van alles af te kraken en iedereen te beledigen moet je eens proberen om leden te helpen. Ik heb gezegd wat ik wou zeggen, en ik heb de TS een game aangewezen dus ik post in deze topic ook niets meer.


    Edit door K.Rens:
    Ik ben het volledig met je eens. Als hij alleen maar mensen blijft beledigen, zal hij toch snel aan zijn 3de strafpunt zitten en hier verbannen worden.
    Zijn reactie draagt niets bij tot het onderwerp...

  • een vriend van me heeft er al 7 gekregen, ik heb er zelf 2 nu xD, 1 van hem erbij, spel valt best wel wat tegen moet ik zeggen...

    Koen, toppunt van zieligheid, ja dat heb je zelf begaan.
    Je komt er niet zomaar mee weg, je hoort nog van ons.
    Even a german had some form of respect for his enemy, even 65 years ago, this scumbag has none, making him the true evil.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!