Show je Last FM

  • Beste CP'ers,
    Zoals ik al meerdere malen had aangegeven in het nachtbraak topic waar niemand op inging, moeten we echt weer een Last FM topic hebben, dus bij deze.


    De credits:
    De credits gaan naar Last FM (voor de site) & naar Niels, die vroeger al eens zo'n soort topic had aangemaakt maar die is verdwenen.


    Wat is Last FM
    Last FM is een site waarop je je kan aanmelden, en dan een add-on voor je Windows Media Player kan downloaden (voor de Ubuntu'ers, in bijna elke muziek speler zit hij, zoals bijvoorbeeld bij Banshee), en dan houd ie precies bij welke muziek je luisterd, waarneer, en nog veel meer. Ook kan je bij je neighbours kijken, dan zie je allemaal mensen die dezelfde muziek luisteren. Er zal vast nog veel meer bijzitten, maar ik gebruik het gewoon om mensen te laten zien wat voor t*r*ng-herrie ik luister.


    Topic starter begint:
    Dit is mijn Last FM:
    http://last.fm/user/webdam-x


    (ps: als je een geen hebt kan je er eentje aanmaken, het is tenslotte toch gratis (nederlanders he, alles gratis :p) niet vergeten het haakje voor de 2e x te sluiten, we zijn tenslotte programmeurs he. Die errors zijn anders zo vervelend: )


    Link naar Last FM: http://last.fm


    Groeten,
    Jasper

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!