Resultaten enquete

  • Citaat van jgdonleach

    Ik ben lang niet tevreden met de resultaten. Het moest heel anders uit de bus komen.:@


    goed gezegd, jij bent het niet eens met de resultaten, ik denk niet dat Criminalspoint zich gaat verlagen om een goede reputatie te houden ;) en blijkbaar is de meerderheid tevreden met hoe het op CP gaat. het kan zijn dat je het er niet mee eens bent maar dit zijn toch echt de resultaten

  • Citaat van Jannick


    *Moet opeens denken aan Ferhat :}*


    Ik hoop echt dat er wat met deze resultaten gebeurd... Volgens mij beseft Koen wel dat er drastisch wat moet veranderen. Hopen dat er een stabiel team komt met eerlijke en oprechte mensen :)


    Ik heb me goed gedragen ok?!
    Ik werd permanent verbannen voor offtopic, zal ook met u gebeuren!
    Ik zie hier teveel offtopic, ik heb spijt, men excuses aangeboden, maar niets meer gehoord!

  • [offtopic]Als je offtopic gaat, gedraag je je goed? C'mon, dit was lang niet de eerste keer, en ook niet de tweede of derde. Je was irritant en dat werd een keer teveel. Als je het te bont gaat, kan het niet anders meer. Dat weet jij, dat weten anderen.[/offtopic]


    Ergens vraag ik me nu, op dit moment, af wánneer er veranderingen gaan plaatsvinden. Iemand een idee?

  • Joshua
    ik denk dat wij maar is goed gesprek moeten hebben met elkaar.
    jij weet zelf net zo goed als ik dat die screen heel erg paint was.


    daarnaast ben ik uit de crew gestapt na dat ik meer malen door figuren met de dood ben bedreigt en mijn raadsman me toen heeft geadviseerd me functie neer te leggen omdat ik toch niets te verliezen heb.


    de ouders van deze mensen krijgen ook eerdaags een brief met het advies hun kinderen in het gareel te houden. ivm dat hun natuurlijk verantwoordelijk zijn. ook als jij bv een ddos op cp doet kunnen je ouders ook grote problemen krijgen.

  • Citaat van puddinghoofd

    goed gezegd, jij bent het niet eens met de resultaten, ik denk niet dat Criminalspoint zich gaat verlagen om een goede reputatie te houden ;) en blijkbaar is de meerderheid tevreden met hoe het op CP gaat. het kan zijn dat je het er niet mee eens bent maar dit zijn toch echt de resultaten


    Kan jij het bewijzen dat dit de echte resultaten zijn. NEE. Maarja koen kan er ook mee ziten te kloten je weet maar nooit. Daarom ben ik het ook niet er mee eens.

  • Kritiek op rickvbeek:
    Dat je dat zo serieus neemt zegt al genoeg, en ook dat je het al hebt over je raadsman doe normaal, logisch dat je wordt bedreigd als je je afspraken niet netjes na komt zoals geld schuldig zijn, ik heb je niet bedreig maarja.


    2008: Het jaar dat iedereen een advocaat heeft
    2009: Het jaar van contracten en raadsmannen

  • @ jgdonleach: de resultaten kloppen voor honderd procent. Dit is zoals ik ze aan Koen heb verstrekt, zoals jullie het onderzoek hebben ingevuld. Dus Joshua, je hebt helemaal gelijk ;)


    De bedreigingen richting rickvbeek zijn dusdanig ernstig geweest dat daar inderdaad een staartje aan vast komt te zitten. Dit hebben diverse mensen hem aangeraden, omdat het echt niet door de beugel kan.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!