G4G kopie illegaal

 • Graag wil ik jullie wijzen op de verspreiding van het script van G4G.n: dit is volkomen strafbaar en ik raad dus eenieder die 'm download aan hier niets mee te doen.


  Elke website die wordt gelanceerd en waar een deel van onze code wordt gebruikt wordt aangeklaagd. Sowieso vind ik het al gigantisch kinderachtig.


  Om even te laten zien dat ik hier geen grappen kom maken, heb ik hier een brief die is verzonden naar de verspreider van het script. De politie is inmiddels bezig met adresonderzoek. Elke kopie die draait zullen we door een deurwaarder laten constateren om later aan te kunnen tonen dat wij daar een schadevergoeding voor kunnen eisen.


  Ook alle informatie over G4G die vertrouwelijk EN BESCHERMD is op DEZE website is inmiddels door een deurwaarder geconstateerd en wij zullen ook deze website voor 't gerecht halen.


  Ter info en waarschuwing dus.


  Zie link:
  http://www.veltenmedia.nl/uploads/file/_0408161300_001.pdf

 • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
 • Ja, dit moest eens komen he.


  Hopelijk leren mensen nu dat het zelf maken van een source beter is en dat je gewoon niet kan maken om iemand anders zijn source online te zetten en te gaan pronken met zijn source.

 • Nee, ik heb geconstateerd dat de echte versie er tussen zit.


  Het is ook lullig voor mensen die niet weten dat ze fout zitten. Ze denken een gratis script te kunnen gebruiken (of een deel ervan) maar zorgen er dan wel voor dat wij tienduizenden euro's schade kunnen eisen. Zelfs dit forum kunnen we aanklagen, omdat deze mensen vaak zelf niet weten dat ze schade aanrichten en dan kunnen wij de informatiebron aanklagen. In dit geval dus dit forum.


  Daarom waarschuw ik jullie. Ik lig op dit moment in 't ziekenhuis maar heb m'n advocaat al telefonisch gesproken. Volgende week gaan we de aanklachten en onderzoeken voorbereiden. Nu kunnen jullie 't nog aanpassen...

 • Dan lijkt het me duidelijk: Iedereen die de G4G source gebruikt, of delen ervan, weet nu dat hij of zij deze offline moet zetten.


  Voor deze site zal dat in ieder geval betekenen dat de links naar downloads en scripts gewist moeten worden.

 • De schade die we kunnen eisen is inmiddels enorm, en na meerdere waarschuwingen heeft meneer S. toch doorgezet. Nu de kans aan ons om dat geld op te eisen. Politie zal vanzelf wel op je deur staan.


  Killingdevel: ja, gaat voornamelijk om PHP code.

 • Ja hoor de politie komt effetjes op een doodnormale dag langs om geld te schooien en het aan jullie te geven, zo werkt dat dus niet :)
  Als ik het zo hoor zijn jullie van plan bij iedereen waar het mogelijk is geld af te troggelen.


  Zodra zij hun source of scripts van G4G eraf halen is er op geen enkele manier een strafbaar feit voor jullie te constateren.
  Hiervoor kunnen zij ook in hoger beroep gaan mochten jullie eigenwijs doorzetten.


  Succes! :)

 • Onzin Guido.


  Citaat

  odra zij hun source of scripts van G4G eraf halen is er op geen enkele manier een strafbaar feit voor jullie te constateren.


  Sowieso is dit al helemaal ongegrond. Screenshots zeggen nog genoeg, maar als extratje kun je 't een deurwaarder laten constateren dat het online staat. Dat gaf ik al direct aan en dat is dus ook gedaan.


  Hoger beroep doorzetten als wij eigenwijs doorzetten? Dat zou betekenen dat we ten eerste al gelijk moeten krijgen. Dan kunnen de aangeklaagde in hoger beroep gaan, maar dat werken we natuurlijk weer tegen.


  Geloof me nou maar en wees niet na?ef: dit is heel erg strafbaar, controleerbaar en dit is ons ook al eerder gelukt.


  Meneer S. was ook zo slim onze website vol te spammen (lees: klanten weg te halen). Daar gaan we nog het meeste geld voor eisen!

 • Zo das duidelijk taal, vraag me nu alleen af hoe game-projects zijn handen heeft weten te leggen op de (bijna) originele source...


  En heb er weer zo te zien een goed kantoor bij voor mijn lijst.

 • Het lijkt me eerlijker voor de mensen die het gedownload hebben.
  Om hun 3 dagen te geven om alles te verwijderen aangezien die hier niks van af weten.
  Doen ze dit niet kunt u ze als nog aanklagen.
  Het lijkt mij handig dat iedereen alles verwijderd.
  En dat er geen stappen ondernomen hoeven worden richting S.

 • Ja idd, en als je hun de kans geeft moet je iedereen de kans geven vind ik :) Dus ook S., maar als je (zoals je al eerder aangeeft) puur voor die schadevergoeding hier de boel op stelten zet, tjaah dan moet je het zelf weten.


  @ S. : Je kunt nog altijd verweer indienen, hiervoor geven zij je 2 weken de tijd.
  @ Velten: Op het moment dat je een aanklacht o.i.d. gaat indienen en de tegenpartij geen eigendommen van G4G online heeft staan kom je iezo iezo al niet ver ;)

 • Ik denk dat veltenmedia genoeg geld heeft.
  Dus ik snap niet waar dit voor nodig is.
  Als er 2 á 3 scripts gestolen zijn. En iedereen haalt het offline zie ik het probleem niet meer? Jullie willen geld vangen voor iets dat hoogstens 3 dagen online was?

 • Guido, als ik een auto van je steel en 'm in brand steek zeg ik toch ook niet: ja, gestolen, maar hij is er niet meer?


  Sorry dat ik nu een beetje boos wordt, maar ik kan er echt niet tegen als iemand denkt verstand van recht te hebben terwijl ik alles met m'n advocaat heb besproken en zelf ook rechten heb gestudeerd. Geloof me dat het niet meer uitmaakt of S. iets wel of niet online heeft staan; de deurwaarder heeft al geconstateerd d?t het online heeft gestaan.


  We zullen zien hoe dit afloopt. Wat ik hier kom doen is dus waarschuwen. Ben over enkele dagen terug uit 't ziekenhuis en ga dan doorpakken, nu hebben mensen dus nog de kans zich er van te weerhouden. S. is al veel te ver over de streep.

 • Als je zelf voor rechten had gestudeerd had je niet zo'n onzin voorbeeld wat nergens op slaat opgenoemd.
  Zelf heb ik hiermee ook ervaringen en stond ik er precies hetzelfde voor als jij op dit moment, ik weet wat je mogelijkheden en keuze's zijn, maar ook van je toekomstige slachtoffers :)

 • De download bestaat overigens niet meer.
  En Velten ik vind dit geen goed voorbeeld.


  Een auto stelen en in de brand. Dan heb je niks meer. Bij u heeft u de scripts nog en zijn de gestolen scripts vernietigd.


  Edit:

 • Deze source is niet illegaal.
  Ik heb namelijk Nick erover gesproken en je mag de source WEL gebruiken.


  Alleen zal je toestemming moeten vragen voor de layout die Velten heeft gemaat, indien je geen toestemming hebt, ben je nog vrij om de scripts te gebruiken.

  En Velten, voor deze source kunt u geen politie inschakelen, want ten eerste, dit iss een clone (Nick weet ervan) en ten tweede,politie doet geen zaken en ten derde, als ze dit toch wel doen,moeten ze toch niet het adres zoeken van S. als je toch zijn naam hebt?

 • Een 'Screenshot' van het 'eigendom' is niet voldoende.
  Indien Nick (VeltenMedia) géén bewijs van eigendom heeft, waarin vermeld staat onder welke rechten het gebruikt mag worden, EN er niet in vermeld staat dat er sancties worden opgelegd, indien misbruik word gemaakt van het systeem d.m.v. het vermenigvuldigen van het systeem zonder toestemming en bewijs van het recht te hebben voor vermenigvuldiging en/of publicatie, zal hier zeer weinig aan gedaan kunnen worden.


  Heb je niet een vergelijkbaar bewijs, heb je een zéér zwakke zaak.
  Een schadeclaim indienen voor de geleden schade is mogelijk, maar zonder enige rechtsgeldende bewijzen waar géén screenshots onder vallen, zal je een grote kans hebben dat je de rechtzaak verliest en je jezelf in de vingers snijdt voor onnodige kosten.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!