Website

  • Citaat

    De website op http://www.street-crime.nl is gerapporteerd als een aanvalsite en is geblokkeerd op basis van uw beveiligingsinstellingen.


    Denk dat je eerst eens je site veilig moet maken, alvorens wij erop kunnen/willen... Zoiets staat er niet voor niets.


    Een paar vragen: Hoeveel uur per week wil je dat men eraan werkt, wat moet er precies gedaan worden, en hoe sta je garant voor de inkomsten?

  • Dit is de google diagnose misschien heb je daar wat aan?


  • Tijdje geleden nog is bezig geweest voor je toen stonden er dingen in als windows 7. Daarnaast zou misschien nu wel alles verwijderd zijn maar zoals je ziet blijft het waarscheinlijk 90 dagen staan na verwijdering. Geen enkele andere koper van major-crime heeft hier een klacht over gegeven dus het licht wel geheel aan u kant. maar goed misschien kun je de mensen die willen helpen zeggen wat de inkomsten zijn waardoor ze kunnen zien hoeveel ze nu krijgen. Daarnaast kun je misschien mededelen wat wij als scripters moeten doen en wat jij als webmmaster doet.


    Groetjes

  • deze maand hebben we 30 euro verdient , hierna word het prive he , moet je ook het bankrekening nummer nog hebben of ? De scripters krijgen gewoon 75% van wat we verdienen!


    Mvg
    Marcus murawa

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!