Nieuwe regels ICTscripters actief

  • Beste leden,


    Al een aantal maanden merken wij dat de regels van ICTscripters lang niet voor iedereen duidelijk zijn en zodoende ook niet altijd correct worden nageleefd.
    De vraag om de regels te herschrijven hebben wij al vaker gehad en de afgelopen weken heeft Willem in overleg met het gehele team nieuwe regels opgesteld en oude regels in beter begrijpbare taal herschreven.


    De nieuwe regels zijn vandaag compleet en zijn per direct van kracht.
    Je kunt de nieuwe regels vinden op: http://ictscripters.com/index.php?page=Rules


    Aangeraden is om de regels direct door te lezen zodat deze niet onbewust overtreden kunnen worden. Het hele team zal streng toezien op de handhaving van deze regels en zal passende straffen uitdelen bij het overtreden hiervan.


    Let wel, de regels zijn slechts leidraad. Zaken die niet door de beugel kunnen maar toevallig niet tussen de regels staan kunnen naar inzicht van een teamlid alsnog worden bestraft. Elk teamlid is zelf eindverantwoordelijk voor de straf die hij oplegt en zal daarmee rekening houden met de mate van overtreden.


    Wij hopen dat de regels duidelijk genoeg zijn en dat jullie ook de nieuwe regels gaan naleven.
    Mocht je het niet eens met een of meerdere regels zijn, stuur dan een privébericht naar Willem, mij of Koen (in die volgorde) zodat er allicht gekeken kan worden naar een andere verwoording/regel.


    Alvast bedankt voor jullie medewerking!


    Hopende jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.


    Namens het ICTscripters team,


    Lars Groot
    Beheerder ICTscripters

  • Om even een kleine schets te geven wat wij o.a. hebben gedaan aan het reglement hier een paar kleine updatjes:


    1, Het kopje Lounge is verdwenen en is samen gevoegd met het kopje Algemene forum regels.
    2, Het kopje Richtlijnen ten behoeve van het keuren van Downloads en Nieuwsberichten toegevoegd.
    3, Marktplaats hebben wij bepaalde regels verwijderd en bepaalde regels gewijzigd dan wel toegevoegd. Zo hebben we o.a. de regels: 4.2, 4.3, 4.4, 4.7 en 4.8


    Om het forum een beetje openlijker te krijgen, en dus vrijheids- van meningsuiting een beetje te respecteren hebben we ook o.a. de regel: 3.16 Negatieve reacties zijn toegestaan echter dienen deze wel zodanig onderbouwd te zijn dat het lid in kwestie hier uit kan leren, Negatieve reacties met discriminerende, racistische of seksistische reacties zijn niet toegestaan!


    Wij hopen op deze manier een beetje te werken aan een betere structuur, als er iets is dat men daar ook gewoon openlijk over kan praten in een forum en dat de persoon in kwestie hier ook uit kan leren zodat hij in het vervolg wellicht het mee kan nemen in het aanmaken van een nieuw topic en/of het plaatsen van een bericht.


    Verder is o.a. regel 3.7 lichtelijk aangepast ( 3.7 Het plaatsen van erotische, racistische en/ of andere niet passende teksten, afbeeldingen, links of provocerende teksten is niet toegestaan.)


    Voor alle nieuwe regels verwijs ik jullie door naar het kopje regels, hier kan men op zijn gemak alle regels nog eens doorlezen, wat ook zeker aan te raden is.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!