[Poll] BBZ10 - Clone Samsung S4?

  • Beste ICT


    Jullie stem is nu erg belangrijk welke telefoon zouden jullie kiezen?
    een Clone Samsung s4 of een Blackberry Z10



    Blackberry Z10:
    -UPDATE: BlackBerry Z10 klaar voor 4G-
    De BlackBerry Z10 gaat 4G ondersteunen in Nederland! Daarmee is de Z10 direct klaar voor het nieuwe, supersnelle netwerk. Bij de lancering werd nog in het midden gelaten of de Z10 4G ook naar Nederland zou komen, maar de knoop is dus doorgehakt.
    Een nieuwe stap voor BlackBerry
    BlackBerry lanceerde op 30 januari haar nieuwste vlaggenschip, de Z10. Met een 4,2 inch touchscreen breekt deze BlackBerry met het bekende toetsenbord en slaat BlackBerry een nieuwe weg in met het BlackBerry 10 besturingssysteem. Dat maakt de Z10 tot een van de meest innovatieve en geavanceerde BlackBerry’s ooit.
    BlackBerry Z10 met een eigen gezicht
    Op het eerste gezicht lijkt de BlackBerry Z10 meer dan ooit op een smartphone zoals we die tegenwoordig in het straatbeeld zien. Maar kijk wat beter en u ziet dat de Z10 wederom een echte BlackBerry is. Zowel het design, als de software en het gebruiksgemak.
    De bouwkwaliteit is van het bekende, hoge niveau met een strakke afwerking en mooie materialen. De achterkant van de Z10 bijvoorbeeld is van een speciaal, wat ruwer materiaal gemaakt zodat het toestel prettig in de hand ligt en niet snel beschadigd. De voorkant wordt gedomineerd door het 4.2 inch touchscreen dat een resolutie heeft van 768 x 1280 pixels. Een prachtig scherm dat uitstekende reageert op aanraking. Rondom komen we de gangbare zaken tegen zoals een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. De Z10 is daarmee niet heel verrassend qua vormgeving, maar het totaalplaatje is een zakelijke, strakke smartphone die in geen enkele situatie misstaat.
    De BlackBerry Z10 staat bol van de hardware
    Het kloppende hart van BlackBerry’s nieuwste topmodel is een 1,5 Ghz dual-core processor die ondersteund wordt door liefst 2GB werkgeheugen. Daarmee draait deze nieuwste Z10 direct mee in het topsegment van de huidige smartphones. De opslagcapaciteit van de Z10 bedraagt 16GB, meer dan genoeg voor al uw foto’s, video’s en muziek.
    Het scherm bespraken we al eerder. Met 4.2 inch kiest BlackBerry voor een prima gemiddelde tussen gebruiksgemak en omvang. Het scherm reageert uitstekend waardoor de besturing van de Z10, zeker in combinatie met het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem, geweldig is. Surfen over internet, het bellen, sms’en, appen, het gaat allemaal snel en stabiel.
    Supersnel internet op de BlackBerry Z10
    Een van de speerpunten van de BlackBerry Z10 is natuurlijk het supersnel surfen over internet. Uiteraard beschikt de Z10 over alle gangbare communicatiemiddelen zoals 3G, WiFi en zelfs NFC. Maar als klap op de vuurpijl heeft BlackBerry de Z10 ook geschikt gemaakt voor het nieuwe 4G netwerk. In de nabije toekomst kunt u dus supersnel surfen met de nieuwste 4G internetverbinding. Daarmee is de BlackBerry Z10 dus ook helemaal klaar voor de toekomst, in tegenstelling tot enkele andere nieuwe smartphones die niet beschikken over deze techniek.
    BlackBerry 10 op de Z10
    Dé andere grote vernieuwing die op de Z10 geïntroduceerd wordt, is het nieuwste BlackBerry 10 besturingssysteem. BlackBerry combineert in BlackBerry 10 alles wat BlackBerry voorheen al zo populair maakte, en voegt hier een groot aantal vernieuwingen aan toe. Enkele daarvan lichten we daarom even kort toe.
    BlackBerry HUB is een nieuwe mogelijkheid in BlackBerry 10 waarmee u alle updates, berichten, tweets en gesprekken in één oogopslag ziet. Al uw contactpersonen staat in deze BlackBerry HUB en zodra er een update is die van toepassing is op een contactpersoon, ziet u deze direct terug in de HUB. U hoeft dus niet langer de specifieke app of toepassing te openen waarin deze update van toepassing is. U hoeft alleen maar te kijken in de HUB om de melding te zien. Dat scheelt veel tijd en moeite omdat u niet meer Facebook, Twitter e.d. afzonderlijk in de gaten hoeft te houden. Enkel de BlackBerry HUB.
    BlackBerry Keyboard zorgt ervoor dat u nog sneller dan voorheen uw berichten kunt samenstellen. Natuurlijk was een BlackBerry al een ster in het typen van tekst met het qwertytoetsenbord maar met BlackBerry keyboard wordt de volgende stap gezet. Het toetsenbord voorspelt aan de hand van de eerste tekens en de woorden die u veel gebruikt de woorden die u wilt typen. Deze woorden worden weergegeven op het toetsenbord en met een beweging schrijft u complete woorden. Bovendien herkent het BlackBerry keyboard uw taalgebruik en voorspelt zo steeds nauwkeuriger.
    Zakelijk en privé in één. Dat is een nieuwe mogelijkheid met het BlackBerry 10 besturingssysteem. Met een druk op de knop zet u de BlackBerry Z10 in werk- of privémode. Daarmee scheidt u niet alleen eenvoudig uw agenda’s, bestanden en contactpersonen. U voorkomt ook dat anderen op uw werk geen inzage hebben in uw privé zaken, en vice versa.
    Met de Z10 zijn 8 megapixel HD-camera is het uitstekend foto’s maken. Met de Time Shift functie van BlackBerry 10 wordt dit nog eens extra makkelijk. U kunt namelijk de foto’s die u maakt eenvoudig bewerken door het optimale moment te selecteren waarop alle onderdelen op de foto er perfect opstaan. Time Shift maakt namelijk meerdere foto’s van vlak voor, tijdens en vlak na het moment dat u de foto maakt. Hierdoor kunt u vervolgens onderdelen van de foto selecteren en kijken op welke van deze meerder foto’s dit onderdeel het beste erop staat. Gesloten ogen of onscherpe beelden behoren daarmee tot het verleden.
    Naast deze toevoegingen zijn er nog veel meer verbeteringen voor zowel de zakelijke als de privé gebruiker die laten zien dat zowel de BlackBerry Z10, als het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem helemaal klaar zijn voor de toekomst en wederom bewijzen dat BlackBerry nog steeds tot de beste fabrikanten van smartphones behoort.
    BlackBerry Z10 specificaties
    De BlackBerry Z10 beschikt over een snelle 1,5 Ghz dual-core processor die ondersteund wordt door 2GB werkgeheugen en een Adreno 225 grafische chip. De interne opslag bedraagt 16GB en is via microSD uit te breiden met 32GB. Het toestel maakt gebruik van het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem dat wordt weergegeven op het 4.2 inch touchscreen. De camera van de Z10 is een 8 megapixel exemplaar dat foto’s maakt met een resolutie van 3264 x 2448 pixels. Video wordt opgenomen in full-HD met 30 frames per seconde. De camera beschikt over face-detection, een LED flitser en autofocus. De front camera is een 2 megapixel exemplaar die gebruikt kan worden om in 720p te videobellen. De connectiviteit van de Z10 bestaat uit een NFC-chip, Bluetooth 4.0 en mobiel internet over 3G én 4G wat zorgt voor een ongekend snelle dataverbinding. Alle gangbare video- en audioformaten worden ondersteund en kunt u eenvoudig delen via social media. De Z10 wordt aangedreven door een sterke 1800mAh accu en de afmetingen bedragen 130 x 65 x 9mm. Het gewicht ten slotte bedraagt slechts 135 gram.




    Samsung Clone


    Item specifics
    Camera Pixels: 5.0-8.0MP
    Operation System: Android
    Network: GSM900 GSM1800 WCDMA GSM1900 GSM850
    Screen Size: 5.0
    Language: Portugal Vietnamese Spanish Persian French Indonesia Chinese English Dutch Turkish India Arabic Russian Czech Polish Malay Thai Italian German
    Band: Quad-Band
    Design: Bar
    Feature: with MP3 with Touch Screen With Ebook with WiFi Color Screen with GPS Quad Core with Bluetooth with Email Dual Sim Card
    Description
    Product Name: HDC S4 H9500 Quad Core android phone MTK6589 with Camera 13.0MP 1GB RAM 5.0" IPS screen cell Phone
    Item Code: 158489207
    Category: Cell Phones Add to Favorite Categories
    Short Description: MTK 6589, android 4.2.1 ARMv7 Rev2 (v7l) MT6589 (1.2 GHz 2439MIPS)ROM 4G RAM 1GB , camera pixels: front: 5.0MP Back: 13.0MP, wifi,GPS
    Quantity: 1 Piece
    Package Size: 18.0 * 12.0 * 6.0 ( cm )
    Gross Weight/Package: 0.45 ( kg )



    Graag jullie stem!

  • Ik zou voor de clone gaan aangezien ik deze zelf ga kopen en vrienden van mij er zeer tevreden over zijn.
    De clone heeft ook een quad core en de z10 maar een dual core.
    De camera bij de clone is 13 mp bij de z10 is dit 8 mp.
    Android is volgens mij nog steeds beter als BB os (maar dat is mijn mening).
    En laatste kost de z10 €600 terwijl de clone slecht €155 kost.

  • Nou er is een verschil tussen fake en fake.
    Je hebt fake telefoons van DX die 50€ kosten maar dat zijn gewoon telefoons die geen clone zijn maar gewoon slechte kwaliteit.
    De clone van de s4 is bijna hetzelfde en die gaat helemaal niet snel kapot hoor?
    Vrienden van mij hebben deze al 2-3 maanden en nog geen enkel probleem mee?
    Elke gsm/smartphone kan snel kapot gaan maar je moet er geen dingen meedoen waar die niet voor gemaakt zijn zoals fotos mee nemen onderwater, met een mes krassen opmaken, er mee gooien.
    Daarvoor is een gsm niet gemaakt zelfs de duurste smartphone gaat zo kapot ;)

  • Het is helemaal niet bijna het zelfde?
    De S4 en Clone s4 verschillen met kwaliteit veel ;)


    En er is later veel meer mis met een clone telefoon dan een echte telefoon
    want camera kan kapot gaan of iets anders want het is niet 100% perfect ;)

  • Nou,
    Kijk
    Ze zijn wel bijna hetzelfde hoor 1.2 ghz vs 1.9 ghz oké dat is een verschil maar de proccesor van de clone maakt gebruik van de nieuwe 28nm chip die bekend staat om zijn snelle service.
    Ze gaan helemaal niet snel kapot zoals ik al zei.
    Trouwens als je dat allemaal weet wrm doe je dan een poll?
    Ik zeg je wat mijn en andere hun ervaring zijn en jij kraakt mijn mening af ?
    Dan moet je geen poll starten hoor ;)

  • Ik heb zelf de S3, maar aangezien het een clone is zou ik kiezen voor de Z10.


    Super mooi toestel, veel mogelijkheden, handig te gebruiken, snel en ok nog eens een super harde concurrent voor samsung en apple :d

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!