Prijs voor Jquery script

  • N. Vermeiren
    Geef ik je wel gelijk in, je kan op voorhand al uitrekenen hoeveel tijd iets kost en daaruit had je 100% kunnen weten dat dit geen € 50,00 MITS!! het hier om particulier gaat.
    Bedrijven rekenen dit meestal als standaard uur tarief, ik was ook voor een doodsimpel iets € 25,00 kwijt maar om er zelf 3 uur in te steken kost mij teveel tijd en geld, dan vergeef ik liever een klein deel van mijn uurloon zodat het sneller opgelost is en mij dus ook geld bespaard.


    Zoals Tim ook vermeld, controleer voortaan de referenties op de profielen hier, als er niks staat is het een gok die je moet nemen maar dan nog kan je eerst laten informeren.

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • @Fils, ook lang niet iedereen heeft referenties op zijn/haar profiel. Op ICT Scripters is het gewoonweg moeilijk om te kijken of iemand betrouwbaar is of niet. Wij hebben deze kwestie intern aangemeld op 20 januari, helaas is er daarna maar een paar keer een discussie geweest en is er verder niks meer aangedaan.


    Gezien het een Elite lid betreft is Koen of Ruben de verantwoordelijke hun aan te spreken, echter door een afwezigheid van Ruben heeft Koen het op zich genomen. Maar doordat de persoon niet online komt en dus geen gesprek gevoerd kan worden is het voor Koen doodsimpel afwachten.


    tcbhome, ik heb nogmaals de zaak een urgentie gegeven, moet nu wel eens worden opgelost zaak loopt nu al een aardige tijd.

  • Nee, als je zegt, ik heb voor dit script voor 50 euro gekocht van ..., mag dat. Dit is dan weer geen zwarmakerij, wat de mensen die het lezen er van vinden is zijn probleem. Volgens de wet mag dit, maar of het van icts mag weet ik niet.

  • Een verhaal als deze heeft altijd twee kanten. De topic starter geeft twee stukjes script waar hij naar zijn zeggen 50 euro voor heeft betaald. Ten eerste mist hier denk ik een stuk HTML bij? En is het script misschien ook voor de topic starter geïnstalleerd?


    Hoe dan ook, de verkoper zal, terecht of onterecht, vast een reden hebben waarom het 50 euro moest kosten. En ik denk dat wij als crew van ICT scripters daar niet zo veel aan kunnen doen. We zijn geen rechters. De enigste actie die we zouden kunnen ondernemen is een ban uitdelen. Daarvoor moeten we een oordeel vellen of er iemand verkeerd heeft gezeten. Meestal is dat bijna niet te doen, omdat het woord tegen woord is.


    Dat neemt niet weg dat ik de situatie natuurlijk vervelend vind voor de topic starter, maar ik denk niet dat wij in staat zijn wat zinnigs te doen.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!