RlsDB layout

  • Hej,


    Aangezien er als zoveel criminals bij komen dagelijks als een soort parasiet heb ik maar besloten om ook me spel aan de kant te schuiven en plaats te maken voor iets nieuws. Een tijdje terug ben ik begonnen met data verzamelen uit PreDB channels (wat online niet echt zal werken aangezien me IRC bot niet meewerkt maar dat even uitgesloten).


    Layout

    Link: http://img5.imageshack.us/img5/6683/rlsdb.jpg


    Het linker menu en de content zijn nog niet af maar had na een gegeven moment weinig inspiratie meer.


    PS: Voor enkele lorum ipsum fuckers. dit is opmaak tekst wat designers gebruiken dus laat die reacties a.u.b. buitenwege.


    Niels K

  • Update: Heb de content helemaal opnieuw gemaakt:
    http://img36.imageshack.us/img36/2415/rlsdb2.jpg


    Diester ik neem aan dat je film/muziek/spel en software collectie ook niet allemaal legaal verkregen is. Ik heb gewerkt eerder aan een site als http://orlydb.com/ . Deze site gebruikt mIRC bots om data uit pre channels te halen. Jammer genoeg werkt het voor mij niet hetzelfde aangezien ik mijn bot nergens anders kan laten draaien behalve me eigen netwerk. Dus ik bedacht maar een alternatief om releases van films/muziek/spellen en software te indexeren aangezien ik er zelf behoorlijk in geinteresseerd ben.


    Hoop dat het nu iets duidelijker is Diester :)?

  • [offtopic]Ik heb een foutje in je header ontdekt


    Telling you want the scene has to offer
    is dat niet telling you "what" the scene has to offer ?[/offtopic]


    Verder ziet het er uitstekend uit;)

    Koen, toppunt van zieligheid, ja dat heb je zelf begaan.
    Je komt er niet zomaar mee weg, je hoort nog van ons.
    Even a german had some form of respect for his enemy, even 65 years ago, this scumbag has none, making him the true evil.

  • Laeresh
    Had dat er al uitgehaald was me al opgevallen.


    DeWilde, Terrorsheep
    Nah. De layout is opzich goed te zien dit is alleen zodat niet jan en alleman het in hun hoofd halen om me layout te jatten. Je moet de layout ook niet vanaf die lightbox bekijken maar gewoon en dan even de afbeelding vergroten door er 1 maal op te klikken (vergrootglas gedoe).


    Maar bedankt he :)

  • Ik zet persoonlijk mijn zichtbaarheid van mijn tekst (layer) (als je het met photoshop doet) op 10%, dan zie je de tekst staan, maar verpest hij je layout niet, en kunnen mensen hem zonder die tekst niet rippen :)

  • Ok ik zat op 7% wat nu 3% is. Tevens de kwaliteit verhoogd van 5 naar 12 dus als je het nu niet duidelijk kan zien weet ik het niet :p Straks misschien het menu iets groter maken aan de linker kant aangezien ik toch ruimte over heb.

  • ik zie dat die veranderd is en hij is er echt beter op geworden..


    Mooiste vind ik wel die ad bovenop ^^


    IE=lame
    echt wel :p

    Koen, toppunt van zieligheid, ja dat heb je zelf begaan.
    Je komt er niet zomaar mee weg, je hoort nog van ons.
    Even a german had some form of respect for his enemy, even 65 years ago, this scumbag has none, making him the true evil.

  • Dankje Wouter :) Ik heb nu bijna alles klaar behalve wat kleine dingetjes zoals de 2 plaatjes bij het commentaar onder een bericht.


    Het enigste wat ik nog wil is dat de titels automatisch worden omgebogen naar iets als dit:

    PHP
    data:image/png;base64,<string hier>


    Dit omdat het mooier lijkt dan een hele url als je de afbeelding wilt bekijken en tevens omdat het beter is voor de cache. Als iemand dat dus heeft als javascript ding stuur het maar via een pm :p

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!