Verduidelijking

  • Beste bezoekers en leden,


    Bij deze wil ik graag duidelijkheid geven over twee punten waar wij de laatste tijd als team tegenaan zijn gelopen. Dat zijn:


    - de zogenaamde 'facebook likes' die de laatste dagen op CriminalsPoint worden aangeboden via verkoop, zien wij als niet legaal. We hebben intern overleg gevoerd, en vinden dat de 'likes' op Facebook persoonlijk en uniek moeten zijn. Dit houdt in dat wanneer een persoon deze 'likes' verkoopt, over een ledenbestand moet beschikken bestaande uit honderden unieke, persoonlijke Facebook-accounts. Indien een verkoper van de 'likes' kan bewijzen dat hij/zij over een dergelijk ledenbestand beschikt, is er geen probleem. In alle andere gevallen zal de verkoop niet worden toegestaan.


    - Wanneer je als lid toestemming krijgt om een topic te openen, geldt deze toestemming niet voor topics die je in de toekomst zult plaatsen, ook als zij van ongeveer dezelfde strekking zijn. Voor ieder topic waarvoor dat verplicht is volgens de regels, moet toestemming worden gevraagd bij een teamlid.


    Hopelijk biedt het bovenstaande wat verduidelijking van de bestaande regels.


    Fijne dag nog allemaal!
    - Lodewijk

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!