• Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot nu en het logo van nu.nl, waaronder in ieder geval worden begrepen de merkrechten, berusten uitsluitend bij Sanoma Media Netherlands B.V en haar groepsmaatschappijen (hierna tezamen aangeduid als: "Sanoma"). Sanoma behoudt zich deze rechten uitdrukkelijk voor.
    De (auteurs-)rechten met betrekking tot het format en de inhoud van deze website (de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en andere informatie) berustend uitsluitend bij Sanoma en/of haar licentiegevers. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sanoma is het onder meer niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan, door te sturen, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van deze website.
    Sanoma heeft het recht, doch niet de plicht, om de toegang tot informatie te onthouden dan wel om informatie van deze website te verwijderen indien er, naar het uitsluitend oordeel van Sanoma, sprake is van (mogelijke) inbreuk op rechten van derden.
    Sanoma heeft tevens het recht om - tenzij anders overeengekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten en/of aan te passen. Dit geldt voor tekst-, muziek- en beeldmateriaal.


    ---------------------------------------
    Dus stuur ze een mail, of doe het gewoon met BRON-vermelding.

  • De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor persoonlijk gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sanoma is het onder meer niet toegestaan de inhoud van deze website, of enig onderdeel daarvan, door te sturen, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van deze website.


    Je hebt dus toestemming nodig, of je moet personelijk houden.

  • Dit mag wel als je toestemming vraag mag dit.
    ik denk dat geen probleem is,
    want het is reclame voor nu.nl


    je kan een iframe maken van de mobiele versie van nu.nl
    die is niet zo zwaar en heb geen laadtijd.

  • Wanneer mag je nieuws van een website overnemen:
    Officeel gezien mag je pas nieuws van een website overnemen, als je hier schriftelijk of per mail toestemming van hebt gekregen.


    Mag ik nieuws zonder toestemming plaatsen?
    Natuurlijk mag je ook nieuws zonder toestemming plaatsen, als je de bron er maar bij vermeld van de betreffende website waar het vandaan komt, als je maar wel verteld waar het nieuws vandaan komt.


    Zijn er uitzonderingen?
    Jazeker, want als een artikel zelf geschreven is, en niet vanaf een persbureau komt, dien je toestemming te vragen aan de betreffende auteur/website.

    1) Eigenaar & CEO // iSenses
    2) Eigenaar & CEO // HoodGangster
    3) Co-Owner & Captian @WMCity V3.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!