VPS Actie

  • Beste cpers,


    Zoals jullie wel weten bied ik VPS servers aan.


    HEb vandaag dan ook een actie.


    1 vps van 24,99 voor maar 15,99 dat is 9 euro korting. Indien je hem voor 1 jaar afneemt krijg je deze korting de 1e 6 maanden. Indien je hem voor 2 jaar afneemt de eerste 12 maanden.


    deze actie geld alleen bij minimale afname van 1 jaar.


    Hierbij wat je krijgt.


    512 mb Ram
    25 GB HDD
    FUP* Dataverkeer


    Directadmin licentie is excl. deze is voor 5,95 euro per maand te verkrijgen. Lifetime licentie is 80 euro excl. (Licenties zijn uiteraard buiten het netwerk ook mogelijk in gebruik, echter dien je dan wel ip gegevens door te geven.)


    Ook zal de facturatie per maand, per kwartaal, per jaar of per 2 jaar gaan ligt er net aan wat u zelf wilt.


    Meer informatie pb of reageer in dit topic.


    * Fair use Policy


    Voor het bepalen van de limiet voor het gebruik van dataverkeer maakt WJ Solutions gebruik van een Fair Use Policy. Dit houdt in dat WJ Solutions het gemiddelde gebruik per klant berekent en vervolgens bepaalt dat dit de limiet die een klant mag gebruiken. U mag dus niet meer gebruiken dan de gemiddelde gebruiker. Heeft u wel een (structureel) hoger gebruik dan de FUP toe staat dan wordt uw account afgesloten of dient u meer te betalen.


    Het voordeel van een dergelijke constructie is dat een eenmalige piek in uw dataverkeer veelal niet in rekening wordt gebracht. Alleen als uw dataverkeer structureel te hoog is onderneemt WJ Solutions actie.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!