Designer Outgame - Xnova Redesigned

  • Beste mensen,


    Wij zijn opzoek naar mensen die voor een fatsoenlijke strakke science fiction outgame kunnen zorgen voor de bekende clone van ogame: Xnova Redesigned!


    Aangezien wij ons langzaam toch wat meer willen afzonderen van de 100% clone werkelijkheid naar een wat meer gebruiksvriendelijke en naar onze fantasie en ideeën inbrengende source. Hier valt dus ook de layout onder. Wij wensen wel een layout die aan kwaliteit voldoet!


    De layout die je maakt word in elke versie van Xnova Redesigned meegegeven en gebruikt. Met 100 unieke bezoekers per dag kunnen die aantallen in duizenden oplopen. De classic versie van ogame is meer dan 12000 keer gedownload!


    Onze layout moet dus zeker niet afwijken aan de kwaliteit van ons script. Wij willen geen clone van de ogame layout maar de stijl bevalt ons zeker!


    Je vermelding komt op verschillende paginas op de website te staan. Naar uw vraagprijs kunnen wij ook een link naar uw website zetten in de outgame zelf. (Wij gaan wel niet verplichten dat men deze link moet behouden. Wij zijn geen crimesource :P)


    Betaling achteraf. Ik ben niet van plan te betalen voor een beetje gekriebel. (dat kan ik zelf ook) Wij hebben geen inkomsten aan het project zelf (gaan we vanuit). Dus onze gelkas aan een layout loopt niet in honderden op.


    Laat ons een prijs weten via PM!


    Alvast hartelijk bedankt,


    Lars


    Projectleider Xnova Redesigned


    Xnovauk.com

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!