Toekomst CP

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • [offtopic]Sorry paisley maar ik vind je avatar dus echt NIET kunnen! Als je wat tegen een beheerder hebt hou dat dan voor jezelf, zo'n avatar vind ik dus ook niet kunnen.[/offtopic]


    Ik vind deze layout ook niet slecht mischien zou je een contest op TBF kunnen straten voor een design voor criminalspoint, denk wel dat je duur uitkomt maar dan heb je ook wat je wilt.


  • Dit is gedeeltelijk juist. Alle website moeten nu de pop-up nemen. Nu ga je toch nog website zien die dit niet hebben(Online game manager(klasje's project), world-war(mijn site, ... Waarom hebben deze site's dit niet en de rest moet dit verplicht hebben(anders geen toegnag tot de db). Dit is omdat wij goed samwerken en een klein beetje te zeggen hebben in gamecoll(klasje wel veel meer). Ook is er een zeer strenge controle op door klasje. 1 keer een paswoord opslaan en het is gedaan met je site. Dooram gaan we zelfs de moeite niet doen.

  • en door de laaste 2 is er nog geen duidelijkheid want door die 2 hoofd projecten weet niemand dat alleen hun 2 die ander login mag gebruiken. het is dus zeer gevoelig voor phising. en jullie doelgroep is ook niet de slimste dus kan zo wezen dat er al phisings website online zijn zonder dat jullie het weten.

  • Alle sites die op onze homepagina staan van gamecoll.com zijn te vertrouwen.


    Phising kan altijd, al is het maar door gamecollll.com met 4 l'en te registreren.


    Dit gaat op zich niet echt meer over de enquete, dus sluit ik dit topic.
    De resultaten van de enquete zullen binnenkort vrijgegeven worden.


    Wat ik nu al zeg, voorlopige resultaten:
    50% hier komt voor criminals en 50% komt hier niet voor criminals.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!