Mafiasource

  • Mafiasource is een op vrije tekst gebaseerde online maffia-RPG die is voortgekomen uit crimeclub. Verover staten en steden in de VS. Bouw een imperium op met je vrienden en familie en baan je een weg naar de rijkste maffiafamilies. Word jij de beste gangster?


    Geïnspireerd door crimeclub.nl open-source gemaakt voor alle liefhebbers, geniet van een vork! De ontwikkeling van versie 3 begon in januari 2016, uitgaande van een aangepast MVC-patroonontwerp. De laatst bekende bug is opgelost op 26 juni 2021, alle fouten zouden moeten worden gelogd in alle error_log-bestanden. Mogelijke toekomstige updates en fixes zullen samen met onze officiële website-releases naar de hoofdtak worden gepusht. Dit project is geen professionele applicatie en mag niet als zodanig worden gebruikt. Dit geldt met name voor bijna alle beveiligingspraktijken die in dit project worden aangetroffen.


    Raadpleeg /install/README.md voor meer informatie over het installatieproces. Mede mogelijk gemaakt door © 2016 Michael Carrein geïnspireerd door © 2006 crimeclub.nl

    Files

Delen