Synge zoekt medewerkers (Gaming community)

  • Over Synge zelf
    Synge (Syndicate for Gaming & e-Sports) is dé officiële Clanhost.nl community. Onze doelstelling is om de casual gamer een portaal te bieden waar deze zijn passie voor gamen kan delen met gelijken. Wij zullen binnen een paar maanden officieel releasen, maar laten nu ons nu al van onze sterke kanten zien. Bij onze release zullen we een groot aantal publics gaan draaien voor een hele reeks games (oa: bc2, mw2, css, cs, tf2). Onze leden kunnen daar natuurlijk gebruik van maken. Tijdens de release zullen we ook direct starten met een unieke contentafdeling.


    Verder zal in de toekomst een competitiedeel ontwikkeld worden en zullen we ons het hele jaar inzetten om de beleving voor onze leden te verbeteren; denk aan private/public lans, real life activiteiten en online activiteiten.


    Wie zoeken we?
    We zoeken per direct een aantal enthousiaste medewerkers die een passie voor gaming hebben. Het zijn allemaal vrijwillige posities, wel hebben we je een boel dingen te bieden:


    * Plaats in een gezellig en hecht team
    * Een unieke leerervaring
    * Mogelijkheid om naar LAN-parties en en andere evenementen te gaan
    * Kennis en ervaring delen met anderen



    We hebben mensen nodig voor de volgende afdelingen:


    1. Competitie; klassieke en goednieuwe competities op voldoende Synge privates. Team, organisatie en player rankings. Amateur én professionele teams kunnen deelnemen. En nog veel meer.
    2. Community; met meer dan 40 public servers in verschillende actieve games. Doe mee in forum contents als design. Of wordt zelfs lid van Synge.
    3. Content; unieke artikelen en nieuws direct van de uitgevers en developers. Maar ook nieuws over teams en players in de schijnwerper.
    4. Shop; koop webdesigns, domeinnamen, webhosting, game- en voiceservers en ander game gerelateerd materiaal van officiële Synge partners.




    Lijkt Synge je wat?
    Bekijk de vacatures op: https://www.synge.eu/community/people/

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!