Rpg Game - All Genres

  • Ik ben op zoek naar verschillende varianten RPG games. Dus mocht je iets hebben, of in korte tijd kunnen ontwikkelen (dit mag op basis van open source scripts gebeuren) laat het me weten.


    1. Construction game: waar spelers kunnen bouwen, resources kunnen upgraden, hulp / legers / ... kunnen inhuren en andere spelers kunnen aanvallen. Deze game dient te zijn voorzien van een map waar spelers hun gebouwen kunnen upgraden en andere kunnen aanvallen / samenwerken (ps. dit mag bv. worden gebaseerd op Devana voorzien van uitbreidingen of uiteraard een geheel eigen source).


    2. Car tuning game


    3. Managers game: waar spelers bv. een casino / disco moeten beheren, producten inkopen en verkopen, toegangsprijzen bepalen, onderhoud plegen aan hun bezittingen, beveiliging inhuren, etc.


    Graag alleen posten als je iets hebt aan te bieden van redelijke kwaliteit. Offtopic reacties heb ik niets aan, tevens aan Rpg projecten welke onder een te lage (starters) kwaliteit voldoen.


    Prijzen hoor ik graag via PM. Mochten er nog vragen zijn of onderhandelingen plaats moeten vinden dan deze tevens graag via PM.


    Alvast bedankt.

  • Ik weet dat je niet op kritiek zit te wachten, maar houd er rekening mee dat je maar 1 RPG voorbeeld geeft in je topic.


    1. = een RTS game


    2. = een RPG game


    3. = een Tycoon game


    Ontopic:


    Wat is je budget?
    Ik heb een zelfgemaakt project dat voldoet aan je beschrijving van punt 1 en ik ben van plan een game te maken die voldoet aan je beschrijving van punt 3.

    CMS Slim creator
    Original YC creator
    Six-Six-Six creator


    Sinds Crime-Scripters een Crime-developer.


  • [offtopic]wijsneus(c)[/offtopic]



    Ik hoop dat iemand je wat te bieden heeft;)

  • Ja het mag gebaseerd zijn op open source projecten. Engels is ook toegestaan.


    NOTE: Het moet wel zo zijn dat ik na de aankoop er vrij gebruik van kan maken. De source mag dan ook niet voorzien zijn van copyright / auteur rechtschendingen evenals warez.


    Verder is alles toegestaan, dit uiteraard wel voorzien van enige redelijke kwaliteit.


    Alvast bedankt,

  • Bedoel je met dat laatste dat je alleen je eigen copyright eronder wilt hebben ?
    Want als dat niet zo is heb ik wellicht van alle 3 de genre's wat liggen.

    Koen, toppunt van zieligheid, ja dat heb je zelf begaan.
    Je komt er niet zomaar mee weg, je hoort nog van ons.
    Even a german had some form of respect for his enemy, even 65 years ago, this scumbag has none, making him the true evil.

  • Ja, ik moet er inderdaad mijn eigen copyright onder kunnen zetten. Mocht het op basis van open source projecten (op basis van GLU of GPL) zijn en het is toegestaan om deze source door te verkopen / eigen rechten erbij te zetten na enige wijziging, dan heb ik hier wellicht tevens interesse in.

  • Je stelt wel erg veel eisen...
    Je zou gewoon Devana kunnen uitbouwen, zodra je maar erbij zet dat het origineel devana was van de maker, voor de rest mag je doorverkopen wijzigen etc. zolang het maar doorverwijst naar het originele project met de maker.

    Koen, toppunt van zieligheid, ja dat heb je zelf begaan.
    Je komt er niet zomaar mee weg, je hoort nog van ons.
    Even a german had some form of respect for his enemy, even 65 years ago, this scumbag has none, making him the true evil.

  • Deze eisen stel ik aangezien ik een goed concept wil ontvangen, en niet bugged/warez/lage kwaliteit/.... sources.


    Daarbij heb ik aangegeven dat ik op zoek ben naar verschillende genres games ter overname. Ik ben dan ook niet van plan zelf deze projecten te gaan ontwikkelen, simpelweg omdat ik hier geen tijd voor heb.


    Graag ook alleen reageren als je iets hebt aan te bieden, aansluitende op het start topic.


    Alvast bedankt,

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!