Veranderingen Team en mooi vooruitzicht ICTscripters

  • Beste ICTscripters-community,


    Het is al enige tijd geleden sinds mijn laatste bericht, en er zijn sindsdien zowel achter als voor de schermen veel ontwikkelingen geweest. We hebben een overstap gemaakt naar een nieuwe versie van ons platform en hebben helaas te maken gehad met enkele moderatieproblemen die resulteerden in spam. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, hebben we Jeffrey.Hoekman verwelkomd als Moderator. Daarnaast ben ik zelf benoemd tot Hoofdmoderator om alles in goede banen te leiden.


    We zijn echter vastberaden om deze wat turbulente tijd achter ons te laten en vooruit te kijken. Hierbij hebben we enkele veranderingen binnen ons team doorgevoerd, die ik graag wil toelichten.


    Allereerst wil ik met trots aankondigen dat Aaron terug is op zijn vertrouwde positie als Beheerder. In deze rol zal hij nauw samenwerken met K.Rens om ICTscripters up-to-date te houden en eventuele problemen aan te pakken.


    Daarnaast hebben er verschuivingen plaatsgevonden binnen het Moderatorteam. T.Nijborg zal zijn rol als Hoofd Moderator behouden, met onveranderde verantwoordelijkheden. Ik wil Jeffrey.Hoekman van harte feliciteren; hij neemt mijn vorige positie als Hoofd Moderator over en zal deze verantwoordelijkheden voortzetten. Helaas hebben we om persoonlijke redenen (voorlopig) afscheid moeten nemen van Jesse . We zijn hem zeer dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage aan ICTscripters.


    In mijn geval ben ik weer actief als Moderator. Dit komt voort uit het feit dat ik moeilijk afscheid kan nemen van deze gemeenschap. Momenteel ben ik echter druk bezig met mijn werk en een oud jeugdproject dat ik wil afronden. Daarom heb ik besloten een stapje terug te doen. Niettemin zal ik betrokken blijven bij de toekomstplannen en het bijdragen van kleine content zoals downloads. Zodra ik meer tijd heb, zullen we kijken hoe ik weer een grotere rol kan spelen binnen ICTscripters.


    Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van Servertjee . Na grondige overweging en vanwege zijn langdurige afwezigheid, hebben we besloten de samenwerking met hem te beëindigen. Natuurlijk blijven we hopen hem op het forum terug te zien.


    Wat betreft de toekomst liggen er nog veel mogelijkheden in het verschiet. We zijn druk bezig met allerlei achtergrondzaken, evenals het vormgeven van de toekomst van ICTscripters. We verwelkomen jullie ideeën en meningen van harte. Voel je vrij om deze te delen op het forum, in de categorie "ICTScripters bugs/ideeën". Tevens moedigen we jullie aan om eventuele fouten die je opmerkt te melden.


    Voor nu wil ik dit nieuwsbericht afsluiten, het is immers al behoorlijk lang geworden. Ik hoop dat we binnenkort meer kunnen delen over onze toekomstplannen en dat we samen weer mooie, leerzame en plezierige tijden zullen beleven.


    Met vriendelijke groet,


    Namens het gehele ICTscripters Team,


    Jeroen.G

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!