Uitslag laatste proefmoderatoren en update team

  • Beste leden,


    Bij deze zijn er een drietal mededelingen die ik jullie graag wil mededelen.


    1. A.Bijlsma (Anthony) en M.Beers (Michael) hebben hun 2e proefperiode beiden goed doorlopen en zijn daarmee vanaf nu officieel moderator. Voor Anthony is het daarmee dubbel feest want hij viert vandaag ook z'n verjaardag. Heren van harte gefeliciteerd!


    2. Sommigen kenden hem misschien nog, anderen hadden hem alleen in de crewlijst gezien, maar vanaf vandaag is R-Mijnten (Ruben) geen adviseur meer. Ruben was een tijd lang beheerder en heeft erg veel voor ICTscripters (of toenmalig nog CriminalsPoint) betekent. Omdat hij toen geen tijd meer had is besloten dat hij samen met Stefan.J (Stefan) de andere crewleden zou adviseren en tips en ideeën zou inbrengen. Omdat hij daar de laatste tijd ook geen tijd meer voor heeft, is besloten dat hij ook die functie neerlegt en nu officieel elite-lid is. Ruben, hartelijk bedankt voor je bijdrage in alle jaren en we gaan je hopelijk nog wel eens zien voorbijkomen!


    3. De laatste tijd ontvangen wij veel vragen over linkpartners, berichten keuren e.d. Daarom hierbij nog even kort de functiebeschrijving per functie binnen ons team:


    Proefmoderator:
    - Een moderator in "opleiding". Heeft dezelfde functies als een moderator, maar na een bepaalde tijd wordt gekeken of hij/zij aan kan blijven als moderator of het team zal moeten verlaten. Deze status krijgen sollicitanten die wij aannemen als eerste.


    Moderator:
    - Onze topper in het onderhouden van het forum: het bewerken en verwijderen van berichten/topics (waar nodig), het activeren van berichten van leden waarbij berichten eerst gekeurd moeten worden, het controleren van nieuwsberichten en het opvullen van het forum als er weinig activiteit is. Daarnaast zijn zij het directe aanspreekpunt en visitekaartje van ICTscripters en kun je met problemen van/over leden direct naar hun toe.


    Super moderator:
    - De supervisor van de moderatoren. Hij controleert of de moderatoren goed hun werk doen, helpt mee als de werkdruk te groot is, of als er weinig moderatoren online zijn. Geeft aan bij de beheerders als er nieuwe moderatoren nodig zijn en als hij ideeën heeft voor het forum/de website. Daarnaast lost hij in eerste instantie problemen tussen een moderator en een lid op en problemen tussen leden wanneer de moderator hier niet uit komt. Tevens kan hij linkpartners en downloads accepteren.


    Beheerders:
    - Beheren de website. Zorgen dat alles werkt, lossen kleine fouten op, organiseren evenementen en prijsvragen of acties, zorgen dat het team goed met elkaar kan werken, zorgen dat de content die op de gehele website staat juist is en lossen problemen tussen supermoderator en moderator op, tussen moderatoren en moderatoren onderling als de super moderator er niet uit komt en tussen leden als de supermoderator er niet uit komt. Daarnaast werken zij nieuwe functies voor de website uit en fungeren zij als een vertrouwenspersoon.


    Eigenaar:
    - Zorgt voor betaling van de server, domeinnamen, acties en overige kosten. Geeft aan een beheerder aan als hij vind dat iets anders moet en zorgt dat de codering in de website correct is. Is daarnaast eindverantwoordelijk en maakt nieuwe functies in de website op wens van het overige team.


    Adviseur:
    - Staat buiten het team maar kan wel meelezen in het teamforum en geeft zodoende advies over bepaalde zaken of problemen die binnen het team spelen.


    Hopelijk is zo duidelijk wie wat doet en hoe alles in z'n werk steekt.


    Met vriendelijke groet,


    Lars Groot
    Beheerder ICTscripters

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!