Paper Dashboard Angular

 • Paper Dashboard Angular

  Paper Dashboard Angular is een Bootstrap Admin-sjabloon die zachte kleuren combineert met prachtige typografie en ruime kaarten en afbeeldingen. Het is gebouwd bovenop het Angular Framework van Google en de HTML-versie van Paper Dashboard. Het is een krachtig dashboard, maar het is licht en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft genoeg functies om u in staat te stellen de klus te klaren, maar het is niet zo druk dat u de bestanden voor een specifiek onderdeel niet kunt vinden.


  We houden van consistentie en design dat past bij het doel. Paper Dashboard Angular is een perfect voorbeeld van ons meest doordachte werk. Het combineert meer dan een dozijn componenten en plug-ins, terwijl het lijkt alsof alles in elkaar past. Voor een gemakkelijke start of inspiratie voor uw project hebben we ook een reeks voorbeeldpagina's gemaakt, zoals de gebruikersinstellingen of gebruiksafbeeldingen.


  Paper Dashboard Angular is gebouwd met dezelfde ontwerptaal als Paper Kit, die u kunt gebruiken voor de presentatiepagina's van uw website. U kunt ze eenvoudig samen gebruiken of er tussen kiezen, afhankelijk van het project dat u heeft.


  Voorbeeldpagina's We wilden de kracht van dit dashboard volledig laten zien, dus de kit zit boordevol voorbeelden die laten zien hoe je de componenten gebruikt.


  Meer info bekijk je op de betreffende github.

  Files

Delen