Posts by darkshifty

  Als ik het goed begrijp heb je een link van een afbeelding die mee komt naar een weergave van een bericht. Een advies, bewerk en filter al je data voordat het de database in gaat.


  En wat betreft je probleem, zet een class op het element en resize die op desbetreffende pagina.

  De foutmelding in de dev console is "Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token" zodra je over het plaatje gaat met je muis.

  dit klinkt alsof je een js file inlaad d.m.v. een javascript en dat de js file zelf een 403, 404 of 500 geeft als je hem direct benaderd in de browser. Heb je hem los ook kunnen openen?


  Of is het een js file dat door php wordt gevuld en gegenereerd, kloppen dan de variabelen? Dump die met een var dump boven de file gevolgd door een exit.

  Werkt niet is niet echt duidelijk, heb je een foutmelding? Wat zie je in de chrome dev tools(console). De eerste aanname die ik doe is dat het bestand niet geupload is of verkeerd in de site wordt meegegeven.

  ga ik proberen, nou wil ik de vanilla.js downloaden maar welke functies ik ook selecteer het is en blijft een leeg bestand?
  Edit: Als ik op je code pen de link verander die de data op moet halen naar die van mij (klikje voor data) dan laad hij ook wederom niks...
  Deze data wordt op mn backend gegenereerd, en ook gebruikt op mn backend. Een deel van die data wil ik dus via json op mn frontend gooien. Dat frontend staat overigs elders.

  In deze situatie komt het omdat je http gebruikt i.p.v. https en cross site origin requests vind geen enkele browser cool, ik verwacht daarom ook dat je nog cors aanpassingen moet doen op je apache/nginx waar het json bestand gehost wordt.

  Wow, dat is echt een vieze streek.

  auteurs rechten ja, maar dan rest natuurlijk de vraag of je de volledige originele auteur bent van de programmatuur en onder welke licentie de programmatuur is uitgebracht. Je zal bij een aanklacht ook moeten kunnen aantonen dat jij de auteur bent en dat lukt niet met een naampje in de programmatuur. Aanpassingen op bestaande programmatuur is een heel ander verhaal, bezat jij wel de juiste rechten? en zo ja, welke licentie zit er nu aan de programmatuur? enfin, veel success diefstal is erg vervelend!

  computerknaller.nl


  Mooi domein naam met startklare dag aanbieding webwinkel, ideaal voor
  Black Friday en de aankomende feestdagen. De webwinkel is gemaakt voor
  de verkoop in Woocommerce met een kwalitatief thema, dag deal plugin en
  Mollie koppeling. U hoeft alleen uw API gegevens in te voeren en u kunt
  beginnen met verkopen.


  Wat krijgt u bij de aankoop
  - Een unieke facebook pagina
  - Een unieke instagram pagina
  - gratis thema
  - gratis dag deal plugin


  Bieden vanaf: € 99,-
  Meerprijs logo: € 100,-
  PNG(5000 pixels bij 5000 pixels) vector SVG, PDF & JPG files

  ik ben een student met een onbetaalde stage ik ben een omgeving aan het maken met het volgende doel: een omgeving met een duidelijke layout en een API verbinding met de kvk om te kunnen filteren op bepaalde branche nummers en activiteiten. nu heb ik moeite met een API verbinding te lggen met de API van de kvk en daarvoor vraag ik jullie hulp of jullie mischien een soort gelijke API verbinding hebt gemaakt in php code dat zou mij enorm helpen met mijn project en de rest van mijn stage periode

  Dit klinkt trouwens als een aardig complexe opdracht, ik vermoed dat je opdrachtgever onvoldoende kennis van PHP en het KVK heeft. Het probleem zit hem namelijk in de kosten (per zoekopdracht € 0,008) en het aantal zoekopdrachten/filters wat ik verwacht dat je nodig hebt. Ik denk namelijk dat je de data het beste periodiek kan ophalen, opslaan en vervolgens je filters moet uitvoeren. Maar naar wat ik begrijp is je kennis nog minimaal (Junior), en dan is dit absoluut te hoog gegrepen en dat ligt niet aan jou, maar aan je stagebegeleider.


  Veel succes in ieder geval!