Affiliate script te koop voor €35

  • Meer dan een jaar geleden hebben wij de hobby magneetvissen leren ontdekken. Na enkele keren te gaan magneetvissen was de hobby een feit en waren de eerste grote vondsten ook al een feit. Hierdoor hebben wij besloten om onze eigen webshop op te zetten en onze magneten verkopen op het internet enorm goed.


    Daarom hebben wij sinds enkele weken ook een affiliate webshop gemaakt voor onze magneten die wij verkopen op vismagneet.com , deze affiliate webshop ziet er als volgt uit en kan je bij ons kopen in een script pakket voor €35 op deze pagina. Dit script moet je nog uploaden naar je eigen domein en hosting wat je tevens ook bij ons kan bijbestellen.


    Ons affiliate platform is volledig gratis en iedereen kan erop aanmelden. Je hoeft hiervoor dus geen BTW nummer te hebben. De verdiensten zijn standaard 12% op de totaalprijs. Meer informatie over ons affiliate platform kan je hier vinden.


    Wij promoten enkel op marktplaats.nl actief. Dat levert ons per week al snel een 10 sales op. Genoeg andere marktplaatsen waar jij als promoter gratis op kan adverteren om zo jouw magneten via affiliate te verkopen.


    Interesse en meer vragen ? Neem gerust contact met ons op.

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!