Posts by Mich7nu

    Meer dan een jaar geleden hebben wij de hobby magneetvissen leren ontdekken. Na enkele keren te gaan magneetvissen was de hobby een feit en waren de eerste grote vondsten ook al een feit. Hierdoor hebben wij besloten om onze eigen webshop op te zetten en onze magneten verkopen op het internet enorm goed.


    Daarom hebben wij sinds enkele weken ook een affiliate webshop gemaakt voor onze magneten die wij verkopen op vismagneet.com , deze affiliate webshop ziet er als volgt uit en kan je bij ons kopen in een script pakket voor €35 op deze pagina. Dit script moet je nog uploaden naar je eigen domein en hosting wat je tevens ook bij ons kan bijbestellen.


    Ons affiliate platform is volledig gratis en iedereen kan erop aanmelden. Je hoeft hiervoor dus geen BTW nummer te hebben. De verdiensten zijn standaard 12% op de totaalprijs. Meer informatie over ons affiliate platform kan je hier vinden.


    Wij promoten enkel op marktplaats.nl actief. Dat levert ons per week al snel een 10 sales op. Genoeg andere marktplaatsen waar jij als promoter gratis op kan adverteren om zo jouw magneten via affiliate te verkopen.


    Interesse en meer vragen ? Neem gerust contact met ons op.

    En welke wonderen dan? Enkele bezoekers per maand lokken??
    Wel zet er een website op met een beetje context en je lokt veel meer bezoekers.


    Ik had ook interesse in de domeinen, had enkele 10tjes geboden voor de set, maar jouw vraagprijs zal nooit geboden worden hoor.

    Beste forumleden.


    Zelf heb ik enkele dagen geleden een forum overgekocht gaande over ps3. Dit forum heeft al heel wat leden en was ook nog redelijk actief. Nu draai ik enkele dagen mee als nieuwe eigenaar en de stats stijgen gigantisch. Er komen snel leden en dat zien we graag :)


    Nu zat hier al een clan bij maar was wat non actief door vorige eigenaar. Ik wil hier weer leven in blazen en onze leden een toffe clan aanbieden waar regelmatig clan battles mee worden gehouden.


    Wel ik ben nu opzoek naar een scripter die graag op vrijwillige basis wat wilt meehelpen aan het forum. Ikzelf ben geen goede scripter en kan hier zeker wel wat hulp bij krijgen. Dit is wel op vrijwillige basis, hier heb ik geen geld voor vrijstaan.


    Ik zoek dus een toffe persoon die ook een groot hart heeft voor gamen en soms tijd wil vrijmaken om de site mee te helpen opbouwen met nieuwe functies.


    Heeft er iemand interesse? Let me know en stuur eens een berichtje :) Ook ben ik te bereiken op 7nu.net


    Het forum waar het over gaat: ps forum

    Beste.


    Wij zijn hier al enkele maanden aan bezig, maar komen wat kracht te kort op vlak van scripting. Daarmee dat alles wat langer duurt. Dit omdat onze scripter een scholier is die momenteel veel werk heeft en amper tijd. Wanneer wij bij elk klein probleem te lang zouden moeten wachten voor het opgelost is kan dit ons de das om doen en daarom zijn wij opzoek naar 1 geschikte kandidaat. Wij zijn uiteraard gemotiveerd en nemen dit zeer serieus op.


    Momenteel zijn wij bezig om een mooi basis maffia spel te bouwen met vele standaard opties. Dit is er al gedeeltelijk maar staat nog niet op punt. Nog enkele extra opties zijn nog een must. Verder gaan wij ook nog extra opties en layouts toevoegen die leden kunnen kopen met credits.


    Dit script staat nu enkele maanden online en er wordt enkel aan gewerkt. Er is qua SEO nog niets gedaan en er komen nu al heel wat bezoekers per maand naar de site. Zo zijn er nu al 314 aangemelde games met in totaal 576 spelers. Dit is natuurlijk zeker niet wat het zal worden, maar dat laat al zien hoe snel we nu al bezoekers binnen krijgen die interesse hebben. Als onze games klaar staan begin ik aan de SEO. Dit is mijn vast beroep en krijg dankzij mijn seo skills de website en sub pages van bezoekers hoger in google en zo zal zowel onze site sneller meer game masters lokken, maar bovendien zullen hun games veel sneller goed ranken in google. Daarmee krijgen zij met wat actief te blijven automatisch dagelijks bezoekers naar de website die interesse hebben om maffia spelletjes te spelen. Dit gaat de aanzet geven tot meer activiteit op een makkelijker manier.


    Hier zal ik op blijven inspelen. Snel naar een 50.000 bezoekers per maand uit be en nl denk ik snel te behalen.


    Bovendien willen wij actiever met de leden werken. Bij mijnmaffia heb je de mogelijkheid om echt super afgewerkte maffia games te ontvangen en vervolgens trek je plan. Promoot het en verdien er geld mee, hoe je het moet doen om echt een actief spel te creëren weet je niet.


    Zelf ben ik de eigenaar van http://www.crimepeep.nl Was vroeger maffia-gold.nl vervolgens maffiagold.be en nu dus crimepeep.


    Het spel is al lang niet meer actief omdat ik er al jaren niets meer mee heb gedaan. Maar ik weet wel hoe je perfect aan leden en bezoekers komt. Hier spelen wij dan dieper op in zodat iedereen sneller een actiever spel kan oprichten.


    Ook willen wij opties aanbieden dat wij voor een x aantal credits bezoekers leveren zoals ook te vinden is bij mijnmaffia maar ook willen wij zelf leden bezorgen tegen een xx aantal credits. Aan die prijs zijn wij nog niet uit.


    Hoe wij dit gaan doen is als volgt.
    Wanneer men leden aankoopt zal je maffiaspel meer opvallen op startcrime.nl.


    Ook zijn wij bezig met het bouwen van een netwerk van websites gaande over maffia. Deze netwerken trekken snel veel bezoekers en daar wordt wanneer u voor xx aantal credits leden koopt advertenties getoond van u website. Alle bezoekers die wij naar jouw website lokken controleren wij en met een scriptje kunnen wij kijken of hiervan mensen zijn die zich aanmelden. Wanneer dit het geval is worden de credits afgeschreven en ontvangen leden snel veel extra leden.


    De bedoeling is om een enorm groot netwerk op te bouwen van een xxx aantal websites gaande over maffia.


    info pagina's ,
    vergelijking sites ,
    ...


    Wij willen hier ook een enorm groot publiek mee lokken en deze mensen ten toon stellen aan de games van de leden die credits omwisselde voor advertenties.


    Ook zullen wij actief zijn op twitter. Wij hebben nu voor wanneer het project opstart al voor meer dan 2 miljoen nl en be mensen die wij kunnen bereiken via twitter. Wanneer de game klaar is zal hier op gepromoot worden.


    Bij interesse vraag ik om via PB mij wat meer over u te laten weten. Stel uzelf voor, wat u kan betekenen voor ons, wat u kennis is van scripten, wat u zelf al heeft gemaakt.


    Ik ben wel opzoek naar iemand die goed is in scripten. PHP moet je perfect kunnen beheren. Dat is de minimale must die ik zeker eis.


    Stel jezelf voor en laat gerust weten wat je kan aanbieden.


    Eventueel mogen andere voorstellen ook gedaan worden. Denk aan promotors , designers , ... Laat maar weten wat jij zou willen doen en misschien kan je het team joinen.

    Omdat hier blijkbaar veel wordt gewerkt in de maffia niche wil ik graag hier de vacature plaatsen. Wij zijn opzoek naar een goede ervaren scripter die kennis heeft van:
    html
    css
    php
    mysql


    Andere ervaringen met andere programmeertalen of design kennis zijn zeer goed meegenomen.


    Voor de website startcrime.nl ben ik opzoek naar een extra kracht. Wij zijn momenteel met een team van 3 mensen > 1 scripter , 1 designer en promotor en 1 promotor en SEO optimalisatie specialist bezig met deze website op te zetten. De website is nog niet startklaar, zitten nog enkele fouten in die eruit moeten gehaald worden. Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die graag zou meewerken aan dit project.


    Interesse of vragen? Neem gerust contact op met mij. Dit kan via hier te reageren of direct een mailtje te sturen naar [email][knip][/email]


    Edit Hamza-R: E-mailadressen mogen niet in een topic staan.

    Wilt u wel eens wat anders doen en eens starten met u eigen startpagina netwerk zoals startpagina.nl ? Wel dan bieden wij u iets tof aan. Wij verkopen een startpagina script waarmee u zelf uw eigen netwerk kan starten.


    U leden kunnen gratis aanmelden en via een eigen CMS is het mogelijk om heel hun website te beheren. Ook zitten hier enkele betaalde opties in. Op deze manier kan u nog extra verdienen aan u leden.


    Leden maken makkelijk een sub page aan en vervolledigen vervolgens hun startpagina.


    Een voorbeeld kan u vinden op:
    startpagina


    Login: demo
    wachtwoord: demo


    Alle info over het starten van dit startpagina netwerk + het aanschaffen van dit script kan u vinden op: startpagina script

    Bent u opzoek naar meer gerichte bezoekers richting u website? Bezoekers die echt interesse hebben in u website zijn potentiële bezoekers die ook sneller inkomsten met zich mee kunnen lokken. Maar hoe krijgt men nu meer bezoekers naar u website?


    Wel wij richten ons als bedrijf voornamelijk op de SEO. Dit betekend dat u website hoger in google kan worden gevonden op gerichte keywords. Stel u staan in de top3 van google op het keyword maffiaspel of maffia spel of ... dan kan u 1000den bezoekers per maand extra lokken die echt interesse hebben om u spel te gaan spelen. Dit levert al snel een 100 tal nieuwe leden op die sneller actief zullen meespelen.


    Maar hoe kom je nu hoger in google?


    Wel simpel. Door u website SEO vriendelijk op te bouwen + vervolgens nog wat linkruilen te zoeken op andere niche websites haal je je website veel hoger in google. Hoe je jouw website nu SEO vriendelijk kan maken leggen wij uit in onze SEO checklist. Deze checklist bevat 122 belangrijke factoren waar u moet op letten bij u website. Overloop deze allemaal en u zal beslist veel meer bezoekers lokken uit google.


    Alles over de seo checklist kan u vinden op:
    seo checklist

    Bent u iemand die graag de stap wil gaan zetten naar de online business, maar is de ervaring in scripting niet wat het moet zijn? Wel dan bieden wij misschien wel aan wat u zoekt.


    Bij deze bieden wij een adult webshop aan waar er seksspeeltjes verkocht kunnen worden. Dit loopt op affiliatie wat wil zeggen dat u enkel mensen doorstuurt naar een andere website en dus zelf geen producten moet gaan opsturen. Per verkocht product van de door u doorgestuurde bezoekers levert 15 tot 20 % van de totale waarde op.


    Ik heb dit script gemaakt met een CMS zodat iedereen die geen verstand heeft van scripting deze webshop ook kan opstarten.


    De reden dat ik deze shop heb gemaakt is omdat ik al jaren alle affiliatie mogelijkheden afga en adult heel wat oplevert. Zelf levert mijn netwerk mij bijna xxxx € per maand op en nu wou ik er nog wat extra aan verdienen door dit script door te verkopen.


    Alles om het script aan te kopen of overige info kan u vinden op:
    adultscript


    Vragen? Stel ze gerust :)