Fruitmachine layout

 • Citaat van sneezy1991

  Dankjee CashMoneyZ ! :) en Tree dat zei je ook bij andere layouts van mij en van andere mensen8-)


  Ik zeg gewoon wat ik ervan vind, en ik vraag me af waarom zoveel scripters ineens ook designer willen worden terwijl hun geen ervaring hebben en toch denken dat ze alles kunnen.


  Trouwens tegenwoordig kom je bijna geen enkele layout meer tegen die geschikt is voor kinderen onder de 10 jaar, zoals jouw layout.

 • Dat is de doelgroep hier ook niet voor! Want dit zijn verslavende slotmachines waar je met echt geld kunt spelen. Denk je nou echt dat 10 jarige kinderen dit doen? Maar bedankt voor de hoge cijfers! :) en ik ben geen scripter.. ik volg een opleiding als designer hoor ;)


  Grtzz

 • Citaat van sneezy1991

  Dat is de doelgroep hier ook niet voor! Want dit zijn verslavende slotmachines waar je met echt geld kunt spelen. Denk je nou echt dat 10 jarige kinderen dit doen?


  Waarom maak je dan een kinderlayout vraag ik!?

 • Deze layout heeft totaal niets te maken met gokken.
  Zou je niet eens de kleuren wit rood en donker(der) groen verwerken? 'De' kleuren die je in een casino zou tegen komen.


  Je geeft met deze layout de indruk dat het om een spelletje gaat voor de fun. Terwijl het alles behalve voor de fun is ;)


  Je moet mensen ook aantrekken met je layout, als het over gokken gaat. Zoals mooie plaatjes erin verwerkt met dat je zeer snel kunt winnen bedoeling etc.  @Swatcrime
  ... zulke soort layout kom je niet veel meer tegen :p
  Kijk eens op SiteDeals of tbforum? Heb jij de afgelopen 10 jaar onder een steen gelegen? En ben je niets anders gewent dat dit soort layouts?
  Zomaar een vraagje hoor.


  Kortom je krijgt van mij een luttele 2/10


 • Enkel mensen die al enkele jaren designen en ervaring hebben zien echt in dat deze layout dus slecht is :p

 • Citaat van Diester

  Durf te wedden dat in jou vroegere jaartjes ook wat slechte layouts naar boven kwamen.


  Ik ben wel niet meteen begonnen met layouts te designen in Photoshop, maar eerst met simpele dingen en signatures enzo en na enkele jaren dan pas op layouts. Zo zou iedereen het dus moeten doen en dan weet je of je echt liefde hebt in het designen of niet.

 • [offtopic]tree het klopt je vindt enkel je eigen layouts mooi en die van andere zijn misschien 2 of 3 op 10.[/offtopic]


  7.5/10 ik zou de achtergrond van 'Top Spinner' weglaten.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!