Dwaze Maandag Deals

  • €35! Voor het complete pakket!!


    1 Product webshop:
    E&R Media heeft een 1 product webshop laten ontwikkelen met iDeal (Mollie & Sisow) en Paypal integratie. Met deze 2 betaalopties zorgt u ervoor dat u een breed publiek kunt bereiken. Het 1 product webshop script is zeer uitgebreid, zo heeft dit script een adminsysteem waar u alles in kunt beheren.
    Lees meer...


    Dagdeal script:
    Een zeer mooi uitziende 1 day fly aanbieding website! Bij aankoop van het script krijgt u 1 licentie. Deze licentie kunt u gebruiken op 1 domeinnaam.
    Lees meer...


    VPS webcamscript:Via deze manier geven de gebruikers aan hoe ze hun webcam babe willen hebben. Kleur haar, leeftijd, ogen en land. Dan wordt er door het systeem bij VPScash gekeken of die online staan en geven een resultaat terug. (Je verdiend per keer dat er gebeld of geld overgemaakt wordt)


    In het systeem zit ook een klein adminpaneeltje voor advertenties toe te voegen bovenin de header en onderaan op de resultaten pagina zodat u nog meer inkomsten kan maken!
    Lees meer...


    Enquete script
    E&R Media biedt een enquête script aan waarmee u via enquetes geld kunt verdienen. Gebruikers van de website vullen enquêtes in, hierdoor verdient u als webmaster van de website geld. U kunt in het admin paneel instellen vanaf hoeveel enquetes er een prijs weggegeven wordt. U bepaalt zelf de prijzen die u weg wilt geven via de website.
    Lees meer...


    Webhosting script
    E&R Media heeft een geautomatiseerd hostingscript laten ontwikkelen met iDeal (Sisow). Het geautomatiseerd hostingscript is geautomatiseerd omdat hij de bestelde domeinen automatisch registreet bij de ingestelde Registar (config) ook maakt hij de bestelde hosting pakketten automatisch aan in Directadmin.
    Lees meer...


    Demo:
    1 Product webshop
    Dag deal
    VPS webcamscript
    Enquete script
    Hosting script


    Prijs:
    Vaste prijs van €35
    Geldig tot 00:00 10-12-2012


    Licentie:
    Licenties


    Betaling via:
    Ideal | Overschrijving

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!