DDos/Dos auto IP Blocking

  • versio starter is maar een klein pakket wat ook inhoudt dat er niet veel ddos attacks nodig zijn om je site plat te halen maar zou ik mogen weten om hoeveel het gaat? als je over die informatie beschikt .. want als het echt te veel is door bv. botnet van iemand van boven de 100-200 zombies dan ben je echt toe aan een beveiliging hiervoor en ws is dan alles dat je wel zou vinden een betaald beveiling maarja probeer eerst maar eens cloudflare en meld je dan maar over de resultaten. btw je kan versio zelf ook contacteren hierover.. ws kunnen ze niet veel doen maar wel informatie geven en je website steeds weer opnieuw online hale tenzij ze waarschuwingen geven dat jij dit moet oplossen haha das dan wel zuur.. maarja hopelijk wordt het snel opgelost :S

    O o
    /¯/__________________________/¯¯
    | <๖ۣۜJunior Front-end Webdeveloper/>
    \_\¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\__
    /||\
    /¯\
    Never be afraid to try something new. Remember that a lone amateur built the Ark. A large group of professionals built the Titanic.

  • CloudFlare lost maar een paar mogelijkheden voor een DoS op. Je kunt alsnog direct een DoS op de server doen, alleen moet je het server IP even achterhalen. Alle "echte" modules van CloudFlare kun je niet gebruiken omdat je deze op serverniveau moet installeren.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!