Grote brand Moerdijk Alarmfase 4 Zuid Holland

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • Citaat

    Agenten, brandweerlieden en ambulancemedewerkers die actief waren bij de brand in Moerdijk kampen met gezondheidsproblemen. De klachten bestaan uit prikkende ogen, huidaandoeningen en irritaties aan de luchtwegen. De politie is een intern onderzoek begonnen, zo meldt het AD zaterdag.


    De hulpverleners hebben tijdens de brand in de rook moeten werken. Normaliter wordt er voor gezorgd dat zij uit de rook blijven tijdens hun activiteiten. De politie onderzoekt nu of hier fouten zijn gemaakt. Daarnaast hebben veel hulpverleners door het verontreinigde bluswater gelopen.


    De autoriteiten hebben tot nu toe altijd gezegd dat de vrijgekomen stoffen geen schade aan de omgeving hebben opgeleverd. Volgens diverse onderzoekers verschillen de meningen hier echter over.


    Bron : PowNed.nl

  • Citaat van MikeSchippers

    Bij zo'n brand worden we in de maling genomen door de overheid.. Ze zeggen dat alles goed is, maar er klopt geen zak van.


    Inderdaad, Iedereen weet nu wat er hangt . Dus het kan nooit zijn dat ze zeggen . Er is niks gevaarlijks.

  • Citaat van MikeSchippers

    Bij zo'n brand worden we in de maling genomen door de overheid.. Ze zeggen dat alles goed is, maar er klopt geen zak van.


    Toen men hoorde dat het een chemicale bedrijf is (waar mijn moeder heeft gewerkt en daarna een dubbele longonsteking kreeg), wist meteen iedereen dat het gevaarlijk zou zijn.


    Steek zelf maar eens verf in de fik.. Dat is ook niet gezond en bij Chemi Pack gaan ze nog verder..


    Niets aan de hand, tuurlijk.8-)

  • AMSTERDAM - De brandweer is woensdagmiddag opnieuw uitgerukt naar het chemisch bedrijf Chemie-Pack in Moerdijk. Volgens een politiewoordvoerder ging het om een kleine brand.



    © NU.nl/Hans van Hamersveld
    De situatie was snel onder controle. De brandweer heeft het vuur met schuim snel geblust, aldus een woordvoerster.
    Er kwam volgens de politie weinig rook vrij. Het brandje woedde op een oppervlakte van drie bij drie meter, vermoedelijk smeulde er nog iets.
    In het Brabantse Moerdijk woedde vorige week woensdagmiddag en -avond een zeer grote brand in chemicaliënbedrijf Chemie Pack aan de Vlasweg. Vanwege de rookontwikkeling werd voor Zuid-Holland Zuid de hoogste alarmfase afgekondigd.
    Het RIVM meldt woensdag dat In de Mariapolder, vlakbij Moerdijk, op de dag van de brand bij veel meer lood is gemeten in neergedaalde roetdeeltjes dan is toegestaan. Het betreft vermoedelijk een eenmalige uitschieter, aldus een woordvoerder van het RIVM woensdag.


    Bron : NU.nl

  • Er zijn gewoon regels gebroken en dingen gebeurt die niet mochten.


    Alsof we dat niet verwachten..

    Hosting Network Services. Special Firewalled hosting for crime games.
    ******
    Msn:** Stuur maar PM.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!