ZOEK WERK

  ICTscripters maakt gebruik van cookies. Door het gebruiken en browsen naar onze site gaat je automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

  • Het oorspronkelijke bericht is waarschijnlijk bedoeld als kattebel, dan ga je ook geen compleet boek schrijven, maar maak je kort duidelijk wat je kunt en wat je zoekt. De topicstarter maakt dit in een paar zinnen duidelijk, en dat is toch wel lovenswaardig. Geen lange lulverhalen maar kort en to-the-point.

   Om hier vervolgens een kilo zout overheen te gooien is lichtelijk overdreven.

   Toegegeven, eerste indrukken zijn dan misschien belangrijk, maar om iemand te beoordelen op zo'n eenmalige confrontatie is op zijn zachtst gezegd kortzichtig.

   Het is natuurlijk heel makkelijk om een (te) snel oordeel te (vormen en te) geven over iemand die je niet kent (hoi internet), maar dat is dan ook nauwelijks ergens op gebaseerd.

   Relax eens een beetje gasten.
  • Dank je wel FangorN voor je inhoudelijke reactie op mijn bericht. Inderdaad sommige mensen snappen het doel niet van een topic.

   Staan mijn berichten vol met typefouten of vindt je bij nader contact dat ik niet werk naar wens? Prima dan scheiden onze wegen met respect voor elkaar.

   En dat is tegenwoordig erg ver te zoeken, respect voor elkaar.

   Nogmaals dank voor je berichtje.