script werkt niet goed meer

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • script werkt niet goed meer

   Ik had dus een goed werkend script. Waarschijnlijk is er wat aan de site veranderd waardoor het script nu nog wel werkt maar met extra handelingen en dus minder gebruiksvriendelijk is. Ik heb zelf geen idee hoe ik het moet veranderen dus wie kan me helpen?? alvast bedankt

   Het script werkt op een site waarop je moet inloggen, wij zijn lid van de site maar zijn geen eigenaar.
   De fout is gekomen doordat google de site als niet prive ziet omdat er een onveilig script is geladen. Hierdoor werkt het script dus niet meer naar behoren. Dit is sinds een dag of 5 geleden, daarvoor werkte het gewoon wel.

   Het script gebruiken we op een site waar we artikelen aanbieden. Op het moment dat we een artikel aanbieden treedt het script in werking en maakt er een extra button bij op de site. Door op deze button te klikken wordt het artikel in de webshop gezet en krijgt de klant een mail met een betaallink voor het artikel.
   Omdat onze voorraad iedere dag anders is is dit een uiterst makkelijke manier om de klanten een ideal betaling te kunnen laten doen zonder alles eerst in de webshop te moeten zetten.
   Het script werkte 3 dagen nog vlekkeloos, nu is het zo dat we iedere keer opnieuw het script moeten laden als we een artikel hebben aangeboden. Erg omslachtig dus.
   Wie zou me hierbij kunnen helpen? Het is misschien zo opgelost maar nogmaals ik heb er geen idee van.

   Het script werkt in tampermonkey.

   Wie kan en wil me hierbij helpen.

   alvast bedankt
  • niclub wrote:


   De fout is gekomen doordat google de site als niet prive ziet omdat er een onveilig script is geladen. Hierdoor werkt het script dus niet meer naar behoren. Dit is sinds een dag of 5 geleden, daarvoor werkte het gewoon wel.
   ik zou eerst een vooral denken aan https. Dat het probleem daar ergens is. Is je website beveiligd met https?
   Als dat zo is, moet je in de code kijken dat alles ingeladen word via https. En niet via http. Daardoor krijg je foutmeldingen dat ze niet inladen.

   Heb je andere browsers geprobeerd en heb je daar dezelfde problemen?
  • niclub wrote:

   beste, bedankt voor je bericht maar de site is niet in mijn beheer. Ik weet dus niet hoe het zit met beveiliging. Andere browsers heb ik nog niet geprobeerd ik ga daar nog naar kijken, dank je wel
   als je naar de website surft kan je al zien of de site draait op http of https.

   Bijvoorbeeld als je naar www.google.be gaat dan zal hij je automatisch op https zetten.
   Als de webite van jou op http blijft kunnen we dit probleem al uitsluiten en zoeken naar iets anders...