Posts by Pim

    Probeer deze eens:


    Heb gewoon wat opgeknapt.. Misschien helpt het want zie niet veel fouts

    Citaat

    Een batte is volgens mijn toch echt tegen elkaar? Anders zou het geen battle heten toch xD?


    Ja heb je gelijk in maar iedereen doet het MET elkaar ;) zo leer je er iets van

    Bug: Je hebt niet de rechten om dit bericht te lezen.
    Tijdstip: 16:28
    Pagina waar het optrad: toen ik een bericht wou lezen x(

    Citaat

    Persoonlijk ben ik het er mee eens, er had ten slotte beter getest moeten worden, en iemand straffen voor een fout die de scripter maakt? Dat gaat wel ver, omdat Dominic nu even geen tijd heeft om ze te fixen....


    Alex is een toffe gozer maar hij had die zet wel beter niet gedaan.. Als hij het dan toch wou testen kon die dat ook in een PB laten zien. Hoop wel dat het rap wordt opgelost en dat Alex terug kan.

    Citaat

    Het gaat er om dat er leden zijn gestraft die perongeluk gebruik hebben gemaakt van een bug dus als je eerst even leest voor je een reactie geeft kom je ook geloofwaardiger over als crew. Zie dit niet als een belediging maar vind de crew op het moment geen duidelijke informatie geven.


    Jij bent waarschijnlijk Alex?


    Als je goed leest zie je staan "tijdelijk" dus je zult zo weer terug op je oude account kunnen ;)

    Citaat

    Er wordt hier niet echt een duidelijk antwoord gegeven waar wij als leden ook iets aan hebben, dat het uitbuiten van een bug gestraft wordt weet iedereen onderhand wel.


    Dan weet je toch genoeg? Niet uitbuiten :) En als je alle bugs op een rijtje gaat zetten gaan er juist meer mensen zijn die het gaan misbruiken

    Citaat

    Gemelde fouten die nog worden misbruikt? Dan gaat U er ook gelijk van uit dat alle leden op de hoogte zijn van die fouten? Denk dat de leden in dit geval niet voldoende worden ingelicht over de fouten die nog aanwezig zijn, ik als lid ga bijvoorbeeld niet heel dat bug topic uitpluizen aangezien ik hier voor mijn plezier zit en, niet om jullie te helpen. Dat lijkt mijn nog al duidelijk jullie verwachten volgens mijn iets te veel van jullie leden.


    Je kan bugs vinden maar je kan ze ook uitbuiten en dat is misbruik.

    Bug: "selecteer alles" werkt niet in FF
    Tijdstip: 20:00 ongeveer maar is nu ook nog denk ik
    Pagina waar het optrad: /