Posts by tjeckit

    ow, dat wist ik niet zal wel even vragen aan een mod, verder is dit toch geen concurrent tegen CP? Leden veel promoten advertenties plaatsen en aller belangrijkste bron hier en daar tuts plaatsen en verder zijn er niet veel goeie tut sites of forums Nederlandstalig.


    stuur een PM welke functie je interesseert en waar je precies goed in bent


    tjeckit(a)

    Beste leden,


    Ik en nog twee personen (scripters) willen een Nederlandstalige forum beginnen met MyBB uiteraard met unieke layout en unieke opties de onderwerp van forum is om beginnende maar ook proffesionele designers te trainnen waarbij tweede onderwerp scripten is. Hierbij probeer ik dus een team bijelkaar te verzamelen, heb jij interesse? Stuur mij een PM of laat hier een reactie achter.


    LET OP: dit is voor hobby geen werk, je mag het als werk zien maar krijg je niet betaald! Tenzij we inkomen hebben.


    Wat zijn jou voordelen:
    -Een moderator of hogere rang in een leuke forum die nog niet bestaat.
    -Respect omdat je mee hebt gewerkt, van ons en van leden in de toekomst (hopelijk).
    -Deel van inkomen als we inkomen krijgen maar dit is onzeker bedoeling is dat alles gratis blijft.


    Eisen:
    -Verstand van Photoshop, en leesbaar Nederlands typen. (designer)
    -Verstand van scripten (scripter)
    -Mensen graag helpen aardig maar ook duidelijk.


    Ik was al beetje begonnen met nieuwe layout, en hosting en domein zijn al geregistreerd.


    Met vriendelijke groet,
    Boomreview. (DIT IS OOK ERGENS ANDERS GEPOST)



    EDIT R.JIPPING - REEDS GEEN AANVRAAG VOOR TOESTEMMING ONTVANGEN

    Ik heb niet alles gelezen maar over mensen die alles gratis wil en dit en dat, dan moeten wij een topic maken waar wij heel goed en duideijk uitleggen WAAROM wij dat NIET doen of wel, en als iemand komt met zo'n vraag hup topic link plaatsen, en topic op slot. PROBLEEM OPGELOST


    Klopt het is redelijk simpel, maar ik wil een nederlandstalige wiki maken, en veel artikelen en vertalingen van plugins die niet beschikbaar zijn op mybb.com. verder maakt niks uit dat het een gratis thema is hun zeuren daar wel over maar later als het goed loopt komt er misschien wel een unieke.


    als voorbeeld mybbturkiye.com een turkse mybb forum dat is ook gewoon met plugins, maar waarom hebben er dan 30,775 leden gerigistreerd en 19,834 onderwerpen geopent en 146,665 berichten achtergelaten? en waarom zou deze website in een computer magazine voorkomen (link) en als ondertitel er bij " voor al uw mybb problemen "? tja al die mensen hebben dus een reden en gaan niet naar mybb.com.


    Met Vriendelijke Groet,
    Boomreview

    Citaat van Yoichi

    Thema komt simpel over, balk bovenin is zwaar irritant.
    Is al een MyBB nederland hulpsite ( die erkend word door MyBB zelf ).
    Daarnaast mis ik nog goeie promotie naar MyBB zelf, want ik zie wel sloosmedia linkje staan maar niet mybb.com 8-).
    Doe wat unieks ermee, geef een reden om mensen te laten joinen, want dat heb je nu totaal niet en zorg ook even dat het niet aanvoelt als zoveeeeeeel andere sites.


    Citaat van Yoichi

    Thema komt simpel over, balk bovenin is zwaar irritant.


    Dit is jou mening, ik zie geen verder mening waarom het irritant of simpel is?


    Citaat van Yoichi

    Is al een MyBB nederland hulpsite ( die erkend word door MyBB zelf ).


    Klopt, er zijn ook honderden webmaster community's en tientallen zoekmachines en honderden film website's dus is het erg als er al 1 concurrent bestaat?


    En dat het erkend word betekent niet dat het beste site is, misschien gaat mybbhulp daar aan een wijzigen maken wie weet ...


    Citaat van Yoichi

    Daarnaast mis ik nog goeie promotie naar MyBB zelf, want ik zie wel sloosmedia linkje staan maar niet mybb.com 8-).


    Daar heb je nog redelijk gelijk, maar er is promotie onderin, verder zal ik hier een verandering aan maken.


    Citaat van Yoichi

    Doe wat unieks ermee, geef een reden om mensen te laten joinen, want dat heb je nu totaal niet en zorg ook even dat het niet aanvoelt als zoveeeeeeel andere sites.


    Wij zullen nederlandse vertalingen maken, en een nederlandstalige Mybb Wiki, dat zijn goeie redens verder helpen wij met probleem oplossen er is uitgebreide forum en goeie support. En het forum is niet 100% af, maar wij zijn bijna officieel geopent.


    Met Vriendelijke Groet,
    Tjeckit

    Klopt, had ik al in de gaten maarja het is maar 1 concurrent dat is niet "veel" ik hoop dat wij beter worden.


    Met Vriendelijke Groeten,
    Tjeckit

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 27.08.10 13:52:41:


    Een demo account:


    naam: demo
    wachtwoord: demo123

    Beste leden,


    Ik was een tijdje geleden een forum begonnen met behulp van Sloosmedia heb ik een MyBBhulp forum gestart. Het is een MyBB forum en het doel is om mensen te helpen die problemen hebben met MyBB en je kunt hier vertaling voor plugins downloaden en nog veel meer. Hier bij vraag ik of jullie site willen beoordelen van schaal 1 tot 10. Wat ik ook in het toekomst wilt bereiken is een Nederlandstalige MyBB Wiki.


    http://www.mybbhulp.nl


    Met Vriendelijke Groet,
    Tjeckit


    Edit-------------


    Demo account:


    naam: demo
    wachtwoord: demo123

    Citaat van Joshua

    Van mij heb je een antwoord gekregen hoor..


    Jup, dat je niet zo goed kon lezen het spellingsfouten ik ben druk bezig met het verbeteren van het piepkleine foutjes ik ben goed door aan het lezen omdat die fouten soms te moeilijk vinden zijn, maar van K.Rens heb ik geen PM ontvangen en die andere moderator die telkens reacties achterliet "als je niet mee eens bent blabla, Pm mij" heb ik gedaan naja 10 jaar later ....

    Citaat van Jannick

    Fout. Heel erg fout. één kilobyte is 8 bit, wat één byte is. Een byte is gelijk aan 1 karakter. Dan zou jouw manier 1024 karakters moeten vervangen, terwijl het verschil tussen

    PHP
    echo "Geurstoffen: " . $sweetscent;


    34 en

    PHP
    echo "Geurstoffen: {$sweetscent}";


    33 is. één byte verschil dus. Natuurlijk, je kan het zo makkelijk maken als je wilt, maar een kilobyte winst zou je er nooit op krijgen.


    wat voor diploma heeft u?

    Citaat van Axl_H

    [offtopic]Nok ff met al die offtopic zooi, is je doel nu gewoon om CP te vergallen?[/offtopic]


    dan moet je bericht sturen naar Meneer koen of hij het catogorie "de lounge" wilt verwijderen want wij hebben recht om bij de lounge offtopic topics aan te maken!


    Ik heb je prive bericht gestuurd maar je hebt tijd om deze reactie hier achter te laten maar mij geen prive bericht terug te sturen terwijl het geen onzinnetje was maar serieus? ik heb ook prive bericht naar koen gestuurd en die heeft meerdere reacties op het forum achtergelaten maar ik heb nog steeds geen mail ik begin te dneken dat jullie mij ontzien?

    Maar waarom word mijn topic als zwartmakend gezien terwijl het, gewoon mijn mening was waar voordelen maar ook nadelen in zitten met nette woorden? ik heb privebericht gestuurd 24 uur later nog steeds geen antwoord? Ik heb klacht ingedient omdat joshua mijn mail niet eens wilde lezen (hij wilde het moeite niet nemen) omdat ik zogenaamd onleesbaar heb getypt terwijl het gewoon leesbaar is en paar spellingsfouten in zitten? dus wat joshua deed is ook eigenlijk onzin en ik krijg geen privebericht terug van crew is ook onzin, en dat ze mijn topic verwijderen omdat joshua het zwart makend vind maar wat niet zo is is ook onzin dus 3 onzinnige dingen van het crew dus licht niet altijd aan het leden, maar oke je hebt deel wel gelijk, En als je verbannen word ben je misschien niet eens met het reden waarom kunnen wij dan niet contact op nemen met het eigenaar wat bij vele site's wel zo is: als je met het ban niet mee eens bent neem contact op met het volgende adres blabla : zoiets bijvoorbeeld ;)

    Ik kwam te laat dus ik sprong van bovenste verdieping om 2 minuten in te halen maar ik brak mijn benen en nu zit ik voor 2 jaar op een rolstoel -,-

    Citaat van Nillas

    Sinds wanneer is het een hype geworden om topics te openen die echt helemaal nergens over gaan? Zo verpesten wij het ook he!


    Het is al verpest erger bestaat niet ........ made by some crews

    Nieuwe reactie samengevoegd met originele reactie op 14.06.10 22:13:23:

    Citaat van Scooby-Doo

    Dit topic is overbodig...
    In dat topic van Skynet hadden we toestemming van Pim om daar te lullen over alle soorten zaken...


    S.


    En hier hebben wij toestemming van het wet recht om te lullen oh, zijn er mensen niet mee eens? meld het dan even zodat hij er misschien mee eens zijn!