Waarom

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)
  • Superior!, Kijk met jou kan ik praten!


    Gewoon vanaf 0 beginnen, waarom doet niet iedereen dat, Eerst leren dan proberen!


    Netjes gemaakt, layout ook geweldig!


    MVG Georgo

  • Even een kleine toelichting in hun Algemene voorwaarden, om aan te tonen dat de Banditi kloon illegaal is:


    Citaat

    "1.7 De Gebruiker mag de Dienst en informatie op de Website niet aanpassen, kopi?ren, verspreiden, versturen, verzenden, publiceren, vertonen, uitvoeren, reproduceren, in licentie geven of verkopen. De Gebruiker mag geen afgeleide producten van de Dienst en de Website ontwikkelen. Alle intellectuele eigendomsrechten en de rechten van de partijen die content leveren voor de Website en de Dienst zijn gereserveerd."



    "1.10 De content van de Dienst bevat materiaal waarop copyrights, gedeponeerde merken en andere intellectuele rechten van kracht zijn. Hieronder vallen, zonder uitzondering of beperking, tekst, software, audiovisuele opnamen en grafische elementen. De volledige content van de Dienst valt onder copyright als een gemeenschappelijk werk onder van kracht zijnde auteurswetten. De Service Provider bezit het copyright op de selectie, co?rdinatie, organisatie en verbetering van deze content, alsmede de content die van origine toebehoort aan de Service Provider. Derde-partij contentleveranciers bezitten de copyrights over de content die door hen is ingebracht in de Dienst of op de Website. Alle rechten zijn gereserveerd. Alle overige gedeponeerde merken en diensten die middels de Dienst worden aangeboden of gebruikt zijn het eigendom van de rechtmatige eigenaar, waaronder, in sommige gevallen, de Service Provider of One Two Gaming B.V. of haar zuster- of dochterondernemingen. Alle rechten zijn gereserveerd. Het gebruik van onze gedeponeerde merken en diensten of namen als metatags op andere websites is verboden. Je mag onze content niet laden binnen een frame van een andere website of via in-line links zonder de specifieke toestemming van One Two Gaming B.V."


    Hopelijk gaat Koen luisteren en zijn we van dit probleem 'tijdelijk' vanaf tot iemand komt met een nieuwe naam voor de source met alles wat illegaal is verandert heeft.

  • Je kan ze toch sluiten met een mededeling dat hij niet meer openbaar gemaakt mag worden.
    Als iedereen nou een andere naam verzint en ook echt ALLES aanpast kan je onder iets anders verder.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!