BCC heeft uitstel van betaling aangevraagd

  • Donderdag 14 September heeft BCC heeft uitstel van betaling aangevraagd, De eigenaar van BCC's moederbedrijf heeft het vertrouwen in het huidige bedrijfsmodel verloren en heeft recentelijk tevergeefs geprobeerd het bedrijf te verkopen. Ondanks de financiële uitdagingen blijven de fysieke winkels van BCC voorlopig geopend, en het bedrijf zal elektronica blijven verkopen via de online winkel. BCC heeft in totaal 56 fysieke winkels en telt ongeveer duizend medewerkers. Opmerkelijk is dat het bedrijf in het boekjaar 2021 een omzet van 424,8 miljoen euro heeft behaald, maar een nettoverlies van 21 miljoen euro heeft geleden.


    Ik ben zelf heel erg benieuwd of er meer winkels alsnog gaan volgen. MediaMarkt is bijvoorbeeld zijn concept al aan het aanpassen.
    Online aankopen blijven gewoon toenemen. Ikzelf ben geen hele grote voorstander ervoor als ik een nieuwe wasmachine moet kopen hem niet eerst gezien te hebben.
    Maar dan alsnog meestal online te kopen ;-),



    toevoeging:


    Op 21 september 2023 heeft de rechtbank Amsterdam de op 14 september 2023 aan BCC Holding B.V., BCC Keuken B.V., BCC (Elektro-Speciaalzaken) B.V. en BCC Holding Amstelveen B.V. (hierna “BCC”) verleende surseance van betaling omgezet in faillissement.

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!