Slack past zijn chat-app aan voor verkooppersoneel

  • Salesforce heeft zijn inspanningen om Slack in zijn productportfolio te integreren deze week verhoogd met de algemene release van Sales Elevate. Dit nieuwe aanbod integreert Sales Cloud op een native manier in de populaire chat-app. Het is de eerste keer dat Slack zijn app heeft aangepast aan de behoeften van een specifieke functie. Er is een speciaal startscherm voor verkooppersoneel beschikbaar in de zijbalk om een overzicht te bieden van informatie uit Sales Cloud.


    Salesforce kocht Slack twee jaar geleden voor ongeveer € 25 miljard en beloofde dat de samenwerkingsapp de basis zou vormen van een "digitaal hoofdkantoor" om werknemers te verbinden. Door Slack aan te passen aan verkoopprofessionals kan de productiviteit worden verhoogd door de noodzaak van taakwisseling te minimaliseren en een "naadloze samenwerking tussen verkoopteams" mogelijk te maken.


    Sales Elevate biedt gebruikers toegang tot relevante informatie zoals klantkansen, dealmeldingen en KPI's. Gebruikers kunnen ook hun eigen aangepaste meldingen maken en bepaalde acties automatiseren via Slack's no-code Workflow Builder-tool. Er zijn ook mogelijkheden voor integratie met SlackGPT, een generatief AI-hulpmiddel dat momenteel in ontwikkeling is.

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!