Regels omtrent oplichting

  • Wij zijn van mening dat elke oplichter zwaar bestraft moet worden, hier helpen wij ook altijd aan mee.


    Omdat wij ook maar mensen zijn kunnen wij ook niet altijd op de hoogte zijn van zogenaamde 'gratis stuff' die te koop wordt aangeboden, wij raden U ten strengste af om een reactie te plaatsen in het topic, dit mede aangezien offtopic reacties e.d.
    U moet één van ons verwittigen zodat wij met hard bewijs kunnen aantonen dat hij/zij een oplichter is. Indien wij genoeg informatie hebben, zal ook de rechthebbende eigenaar worden gecontacteerd die dan verdere orde kan stellen tot in slechtste geval een rechtszaak als gevolg.


    Bent U slachtoffer geworden van oplichting via deze site, en gaat het bedrag boven de 100 ,- € dan is het ten strengste aangeraden om een klacht neer te leggen tegen de persoon!


    Zonder bewijzen kunnen wij ook geen straffen uitdelen, nuttige bewijzen zijn een dagafschrift waar duidelijk is te merken dat U betaald heeft voor het (nep/gratis) product, een site waar 'het' gratis wordt aangeboden, enz.


    Een minder geldig bewijs is een MSN gesprek!


    Wij tolereren geen oplichters praktijken op CriminalsPoint, en wij raden U ook altijd via een overeenkomst die door beide partijen is getekend te gebruiken als bewijs.


    Gratis content te koop aanbieden = permanente ban
    Gestolen content te koop aanbieden = permanente ban + contact met de rechthebbende persoon


    Hierbij hoop ik U voldoende geïnformeerd te hebben!
    En onthoud goed, PB ons bij twijfel of vragen!


    Met vriendelijke groet,


    De CP-crew

  • Guest, wil je besparen op je domeinnamen? (ad)

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!