Beste online ondernemers

  • Op ICTScripters zijn veel mensen bezig met het starten van een eigen bedrijf of ze zijn momenteel al bezig met een eigen bedrijf; veelal online bedrijven. Het is van groot belang om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om toppers in het vak te volgen en / of hun tactiek te bekijken. Wie zijn de laatste startende ondernemers? Wat zijn hun sterke punten? Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat hun online onderneming een succes wordt?

    Om startende ondernemers te stimuleren en te 'prijzen' voor hun acties zijn er verschillende Awards en contests in het leven geroepen, waaronder de LOEY Awards. De LOUY award is de prijs voor de beste startende online ondernemer van Nederland. Wegens de toepasselijkheid van deze prijs voor ondernemers op ICTScripters, is het zeer geschikt om eens een kijkje te nemen op de website om zo te zien wie de deelnemers dit jaar zijn. En om even duidelijk te zijn over de deelnemers: vorig jaar was de winnaar Marco Aarnink (Drukwerkdeal.nl). Als winnaar van de LOEY Award ben je een jaar lang ambassadeur en vertegenwoordiger van het ondernemerschap in de Nederlandse online industrie; niet misselijk dus!


    Het selectieproces van de LOEY Awards bestaat uit meerdere rondes. Om te beginnen moet je je natuurlijk inschrijven (dit kon tot 22 mei). Vervolgens selecteert het LOEY Expertpanel, bestaande uit online specialisten, 20 kandidaten waarop het Nederlandse publiek tussen 3 en 10 juni online op kan stemmen. De acht overgebleven kandidaten uit deze stemronde pitchen voor het LOEY Expertpanel op 1 juli, waarna drie finalisten overblijven.


    Tijdens de uitreikingsavond begin september zal bekend worden wie zich de beste startende online ondernemer van Nederland (2015) mag noemen.


    Voor meer informatie kun je terecht op de website van de LOEY Awards (http://www.loeyawards.nl), hier kan tevens vanaf 3 juni gestemd worden.


    Wil jij meekijken wie er overblijft en wat de ideeën zijn van deze ondernemers? Houd deze site dan in de gaten; je kunt er namelijk erg veel van leren (je hoeft het wiel namelijk niet 2 keer uit te vinden! ;) ).

Participate now!

Heb je nog geen account? Registreer je nu en word deel van onze community!