Assassination - Text-based gangster spel

 • Assassination - Text-based gangster spel

  Assassination is een text-based gangster spel. Doe misdaden om hogerop te geraken en je eigen familie te starten. Neem het voortouw in de criminele onderwereld en etc...)


  Ik zet dit hier online als open source project (Doe ermee wat je wil, niet alle afbeeldingen zijn niet van mij dus die moet je vervangen). Ik ben ooit begonnen met programmeren dankzij mensen die hun scripts deelde. Daarom dat ik de mijne deel. Ik heb er bewust voor gekozen om dit niet te maken in een framewerk zodat je de code kan lezen/begrijpen en overzetten naar een framewerk naar keuze zonder u server te vervuilen. In de ZIP zitten de PHP bestanden van het spel en een .SQL bestand voor de database (MySqli). Alles is puur PHP/JS/CSS/HTML.


  Bij deze wil ik iedereen bedanken om hun broncode te delen op platformen als dit. Zonder jullie had ik nooit de nodige 'skills' om dit te verwezenlijken.


  Installatie is eenvoudig:

  1) Unzip het ZIP bestand

  2) Zet de map op je server

  3) Maak een database met naam naar keuze met de 'latin1_swedish_ci' collatie

  4) Pas het bestand 'config.php' bestand aan met u DB gebruikersnaam, wachtwoord en de database die je hebt gekozen.


  Hier en daar zijn er enkele dingen die nog niet werken zoals het zou moeten maar al bij al is dit een volledig werkend script. Als je van plan bent om dit online te plaatsen moet ik benadrukken om de 'security' van inputs door gebruikers etc te verstrengen. Voor de rest, veel succes en geniet ervan.


  Met vriendelijke groeten

  TerrorZaaier 8)

  Files

Delen

Comments 5

 • Mag ik vragen waarom er nog een iframe in zit?

  • Toen ik aan het spel was begonnen had ik niet genoeg 'kennis' om er een DIV met id van te maken. Hier en daar zijn er beslissingen die nu niet meer ok zijn. Sorry daarvoor :)

  • Toen ik dit spel was begonnen leek het eenvoudiger om een iframe te gebruiken om de 'content' in te laden. Tegenwoordig word dat niet meer ondersteunt. Ik heb dat spel ook gemaakt om zelf te spelen ;) Als ik toen had geweten dat ik dat zou delen had ik eerder een DIV element gebruikt. Sorry daarvoor :)

 • aanmelden kan met de gebruikersnaam: nick en het wachtwoord demo ;)