Posts by master30

    Het is inderdaad crimefam ik speel er ook en vind dat coco goed werkt heeft geleverd met vele update,s. Moest me pas geleden wel opnieuw aanmelden. Was een grote reset geweest en coco had perongeluk alle namen gewist. Maar coco tis een toppie site. Ik speel er nu 3 maand en de afgelopen maand heb ik veel update,s voorbij zien komen. En ik weet uit ervaring dat coco en admin1 goed kunnen scripten ze hebben tenslotte aan mijn website gewerkt.


    Groeten master30

    Durk: De hoger lager scriptje werkt nog steeds niet. Heb het getest. Maar krijg bij de laaste ronde nog steeds geen 12,500 uitbetaald.


    Op de flashgames na hebben wij het spel bugloos.


    Ik zal hier effe de bugfix van de familiebeheer plaatsen.
    De - + 9999 werkt daar niet meer. Geeft wel aan aankoop geslaagt maar word niks gekocht in de shop dus je kunt niet meer onbeperkt kopen. En alleen de rangen van de spelers in de familie werken helaas nog niet.
    De link is. http://www.crimefam.nl/familiebeheer.rar Weet niet of ik het hier mag plaatsen anders even verplaatsen.


    Groeten master

    Heb de fambeheer scriptje uit de startpost gehaald dan heb ik wel dat de fambank goed is maar dan kun je gewoon dingen kopen uit de shop terwijl je geen geld cash hebt staan.

    De bugfix die hier staat heb ik op mijn spel geplaatst en nu word je netjes uitbetaald als je iemand vermoord en de speler verdwijnt dan netjes van de dodenlijst dus dat bestandje wat hier gepost is goed na mijn doen.