Posts by zwoops

    omg ik heet op sommige games, forums ect swoops maar IK WAS HET NIET:S
    iemand doet mij na...^o):p
    ik heb zelf ook een banditi versie, en ik heb ook last vn de bug... miss. er een captcha erin zetten? kweetnie ben nog niet zo goed met php...8-|

    nehh, bedankt voor de tip ;) ik zal het proberen... werkt prima hoor scheelt wat werk maar ik heb het al in al mijn pagina's gezet dus het werkt pratisch hetzelfde:)

    ik heb hier de ZEER SIMPELE oplossing voor het vermoord worden op banditi, normaal kunnen leden dan nog inloggen... dit is dan ook niet heel erg maar z kunnen gewoon doorspelen... dit is wel lastig, ze spelen dan een soort van ontzichtbaar door omdat ze uit de ledenlijst zijn gehaald omdat ze vermoord zijn, ik heb gewoon bovenaan elke pagina van mijn script de volgende code geplakt:

    PHP
    <?
    if($data->vermoord == 1){
    print "<center><b>je bent vermoord!</b><p><img src=http://s.bebo.com/app-image/9019589349/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/12/22/Sniper.jpg></center><br><center><b>registreer je opnieuw en neem wraak<br> of maak jezelf weer levend in de callcredits shop!</center></b>";
    $h->endpage();
            exit;
    }
     
    ?>


    simpel je kan hem helemaal aanpassen gewoon de print veranderen, mijn eerste scriptje, k ben een n00bie:$:D

    dat moet wel aan je host liggen, waar host je hem?:S
    want ik heb dit probleem niet maar ik heb niks aangepast aan login.php, inlogger.php of index.php dus het ligt vast aan je host ik beveel www. awardspace.com(a)